Simona Ionescu / Redactor Șef

Serialul Clanul, cea mai așteptată veste. Cei implicați au făcut anunțul

Serialul Clanul, cea mai așteptată veste. Cei implicați au făcut anunțul
Încă de la primul episod, serialul Clanul a fost lider de audiență. Fanii au așteptat cu sufletul la gură debutul sezonului cu numărul 4, care, așa cum s-a anunțat, este și ultimul.

După patru sezoane, povestea serialului despre mafie şi poliţie se apropie de final. Oficialii PRO TV au făcut anunțul transmițând cea mai așteptată veste în legătură cu serialul Clanul.

Ce se întâmplă în următoarele episoade din Clanul

În următoarele episoade ale serialului Clanul, fanii vor avea parte de o întâlnire specială între personajele din serialul original și cele din Groapa – Familia e totul! (care este disponibil pe platforma Voyo). Personaje precum Zina (interpretată de Maria Buză), Sandu (jucat de Nicu Mihoc) și Alică (portretizat de Marius Manole) se vor întâlni cu membrii Clanului.

Urmează momente tensionate în ultimele episoade din serialul Clanul (Instagram)

În episodul din această seară, Iulică (interpretat de Codin Maticiuc) va ajunge la Magda (interpretată de Cătălina Grama – Jojo) și Sofia (jucată de Maria Obretin), care își doresc să afle unde se ascunde Pelicanu (interpretat de George Ivaşcu). Bebe (jucat de George Mihăiță) a pus la cale plecarea din țară, dar pentru asta are nevoie de ajutorul unui vechi prieten. Libertatea lui Bebe depinde de intervenția lui Sandu Vlahu (interpretat de Nicu Mihoc). În continuare, Magda și Sofia vor reuși să obțină informații despre planurile lui Bebe.

PRO TV a făcut anunțul așteptat de fani

Serialul de la PRO TV, cu protagoniştii Denis Hanganu (Sacrificiul, Câmp de maci) şi Marian Olteanu (Sacrificiul, Ruxx) mai are doar trei episoade. Dincolo de povestea care a generat vârfuri de audiență pentur postul de televiziune, acest serial a însemnat și o reconfigurare a vieții unora dintre cei implicați.

Anghel Damian și Theo Rose au devenit un cuplu și, mai apoi, părinți, de când lucrează împreună la serialul Clanul (Instagram)

Regizorul seriei, Anghel Damian s-a despărțit de Lia Bugnar, scenarista serialului, pentru a forma un cuplu cu Theo Rose, care a primit și ea un rol în film.

Bazat pe producția turcească Icerde (Intrusul), serialul – fenomen Clanul își va încheia parcursul pe 13 mai, lăsând locul unui nou serial de comedie recent anunțat, Brigada Nimic, care va începe pe 20 mai la Pro TV.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre