Simona Ionescu / Redactor Șef

Serialul Clanul. Lia Bugnar a scris „pe genunchi” ultimul episod

Serialul Clanul. Lia Bugnar a scris „pe genunchi” ultimul episod
Serialul Clanul este, de la apariție, lider de audiență. Fanii au așteptat cu sufletul la gură debutul sezonului cu numărul 4, care este și ultimul. Deja au fost difuzate primele două episoade. Lia Bugnar este scenarista de succes a serialului care a spart audiențele pe TV.

Chiar dacă ultimul sezon din serialul Clanul a început să fie difuzat, scenariul nu era gata. Ultimul episod a fost scris de Lia Bugnar pe genunchi, ieri. La propriu. Informația a fost dezvăluită chiar de producătorii seriei.

Amintim că îndrăgitul actor Denis Hanganu, cel care dă viață personajului Tudor Achim, a oferit, înainte de începerea difuzării, informații despre ce se va întâmpla în ultimul sezon al serialului Clanul. Sezonul 4 va fi o judecată finală, unde păcatele se plătesc, a arătat Denis Hanganu.

„O călătorie emoționantă, marcată de decizii dificile și consecințe nemiloase. Este sezonul în care mizele vor fi mai mari decât oricând, iar conflictele vechi vor atinge punctul culminant. Răul nu iartă pe nimeni, iar personaje importante, din păcate, vor dispărea”, a declarat  interpretul rolului Tudor.

Codin Maticiuc, Iulică din Clanul, a oferit și el, în timpul vacanței sale din Dubai, informații despre ultimul sezon al serialului. „Atenție, sezonul 4 este despre Peliclanul. Adică eu, Iulică, și cu Pelicanu, facem un clan al nostru, Peliclanul. Nu ne e frică de Tătuțu”, a spus acesta.

Conform producătorilor, în ultimul sezon, adevărul e chiar în fața personajelor, trebuie doar să-și calculeze pașii și să ia cele mai bune decizii. Abia la final, telespectatorii vor afla dacă va învinge iubirea și familia va rămâne pe primul loc, dar și ce se va întâmpla cu alianțele. Se vor destrăma sau vor prelua puterea? Cert este că, la sfârșit toată lumea va plăti, conform scenariului scris de Lia Bugnar.

Lia Bugnar a scris „pe genunchi” ultimul episod

Scenarista serialului, Lia Bugnar, a lucrat intens la scrierea finalului poveștii din serialul Clanul. Ea a pus punctul final aseară, în avion. A scris pe genunchi, la propriu, ultimele rânduri ale scenariului, pe un MacBook.

Lia Bugnar a terminat de scris scenariul serialului Clanul, seara trecută, pe genunchi, în avion (Sursa foto: Instagram)

Ultimul episod al serialului Clanul a fost finalizat de vedetă pe drum, în timpul călătoriei cu avionul, alături de colegii ei actori, printre care și bunul său prieten Marius Manole. „Azi am scris în avion ultimul episod din Clanul”, a dezvăluit Lia Bugnar într-o postare pe Instagram Stories.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre