Simona Ionescu / Redactor Șef

Exclusiv. Lia Bugnar spune cum se înțelege cu Anghel Damian, după ce a înșelat-o cu Theo Rose

Exclusiv. Lia Bugnar spune cum se înțelege cu Anghel Damian, după ce a înșelat-o cu Theo Rose
Lia Bugnar este o actriță care s-a consacrat însă ca dramaturg și autoare de scenarii. Scenariul serialului - fenomen Clanul, de la Pro TV, care a fost în toate sezoanele lider de audiență, îi aparține.   

Când a aflat din presă că iubitul ei mai tânăr și-a găsit la rându-i o iubită mai tânără, Lia Bugnar a suferit în tăcere și a plecat la mare, în străinătate. În rarele momente când a avut ceva de spus public despre Anghel Damian a făcut-o într-un mod aparte. Acum ea spune cum se înțelege cu regizorul scenariului Clanul, după ce a acesta înșelat-o cu Theo Rose. Așa cum știți, cei doi lucrează împreună la serial. Și nu doar că el regizează și ea scrie scenariul, ci construiesc împreună firul epic, iar din ce vedem la televizor lucrurile nu puteau merge mai bine decât atât.

Nu a vrut să rămână actriță

Lia Bugnar a vrut să fie actriță. A intrat la UNATC și a studiat, însă când a ajuns pe scenă și-a spus că nu îi place de ea în această postură. Mai joacă însă, ocazional, are proiecte de suflet, dar carieră a făcut în scris.

Lia Bugnar este actriță, dar are o carieră ca autoare de scenarii și piese de teatru

La 54 de ani, Lia Bugnar are fixurile ei. „Nu mă duc la concursuri la UNITER, nu mă înscriu la niciun concurs sau festival, nu am luat niciodată bani de la stat ca să fac un spectacol și nici de la AFCN. Mă deprimă orice fel de înregimentare, iar un festival asta este. Singurul premiu, singura satisfacție reală e să nu mai trebuiască să mă milogesc de spectatori să vină la spectacole”, a mărturisit vedeta în podcastul Intervievista.

Cât câștigă Lia Bugnar din scenarii și piese de teatru

Deși are o carieră în teatru, pentru că majoritatea textelor ei sunt piese de teatru, Lia Bugnar recunoaște că a fost „un copil nedus la teatru”. Abia dacă a fost la două spectacole cu clasa și încă de vreo două ori din proprie inițiativă. Este fericită că și-a găsit calea și că poate să scrie, și câștigă foarte bine din această meserie.

Lia Bugnar colaborează cu fostul iubit, Anghel Damian, pentru scenariul serialului Clanul

„Am putut să-mi iau casă din scris, am și scris multe pagini. Cea mai rapidă piesă de teatru mi-a luat două zile, iar cea mai lungă 10”, a mai povestit Lia Bugnar. Scrie așa cum face curățenie, o activitate care îi displace total. Prin urmare acționează constant, rapid nu lasă lucrurile la întâmplare, e mereu totul în ordine în jurul ei.

Lia Bugnar spune cum se înțelege cu fostul, după ce a înșelat-o

Le-o Bugnar a povestit cum se înțelege acum cu Anghel Damian, fostul ei iubit de cursă lungă, mai tânăr decât ea, care anul trecut a decis să își găsească la rândul lui o iubită mai tânără. Anghel Damian, așa cum va amintiți a fost nevoit să-și asume relația cu Theo Rose după ce au fost surprinși împreună în ipostaze tandre, pe stradă. Dacă e să dăm crezare jurnaliștilor care a relatat momentul atunci, niciunul din partenerii care încă le erau oficiali, în celelalte relații, nu știau de faptul că ei începuseră o altă poveste de dragoste.

După o relație lungă, Lia Bugnar a aflat din presă că iubitul ei, Anghel Damian, se vede cu altă femeie

Între timp, Anghel Damian și Theo Rose formează o familie, cei doi au deja primul lor copil și, probabil plănuiesc și căsătoria. În continuare, foștii iubiți se întâlnesc pe platourile de filmare ale serialului – fenomen Clanul, serial care tocmai își încheie al treilea sezon, unul nou fiind deja anunțat de regizor. Anghel Damian regizează serialul și este coautor al scenariului, alături de fosta sa iubită, Lia Bugnar.

„La serial avem o libertate imensă. Suntem o echipă la scris, adică eu și Anghel Damian. El face partea de schelet, ne mai sfătuim și pe acesta. El are minte organizată, de șahist. Iar când acel schelet este gata, încep eu să scriu. Un episod îmi ia patru zile”, a  declarat Lia Bugnar în podcastul amintit.

Momentan, vedeta nu este într-o relație care să fie cunoscută. Are însă, acasă, un câine și două pisici. Iar cea mai mare a ei dorință în viață este legată de moarte. „ mi-aș dori să mor la timp, să nu apuc să trăiesc o bucată de viață chinuită”, a mărturisit artista.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre