Simona Ionescu / Redactor Șef

Lia Bugnar a îngropat trecutul. Regizoarea are un mesaj pentru fostul iubit și bebelușul abia născut. Iată și primele cuvinte de la colegii din „Clanul”

Lia Bugnar a îngropat trecutul. Regizoarea are un mesaj pentru fostul iubit și bebelușul abia născut. Iată și primele cuvinte de la colegii din „Clanul”
Theo Rose și familia artistei sunt în culmea fericirii. Artista a adus pe lume în această dimineață, prin cezariană, un băiețel frumos și sănătos.

Chiar dacă nimeni nu s-ar fi așteptat la așa, fosta iubită a tatălui bebelușului, partenerul de viață al lui Theo Rose, a dat primul mesaj.

„Este vorba despre un lucru, un suflet curat care tocmai a venit pe lume. S-a mai născut un copil pe lumea aceasta, de o oră, pe nume Sasha Ioan Dumitru. El trebuie protejat, el încă are îngerași de-asupra capului”, a declarat Lia Bugnar pentru Click.

Lia Bugnar, primul mesaj pentru copilul lui Damian

Mesaj impresionant și de la colegii din „Clanul

La scurt timp după ce s-a aflat că Theo a născut, actorul George Ivașcu și Codin Maticiuc i-au urat bun venit bebelușului, așa cum doar ei știu să o facă. „Una bucată Iulică și un Pelican urează bun venit în Clan lui Sasha mare barosan, neam cu Theo și Damian”, au fost cuvintele transmise de cei doi băieți, puși pe șotii, care sigur i-au făcut mare bucurie cântăreței.

Tatăl lui Theo Rose nu mai are răbdare până își va strânge nepoțelul în brațe

În culmea fericirii este și tatăl lui Theo Rose, care a mărturisit că nu mai are răbdare până va reuși să-și strângă nepotul în brațe. „A născut Theo Rose și sunt foarte fericit. Am văzut pe grupul nostru, al familiei. Eu sunt tare bucuros și cred că am avut cele mai mari emoții dintre toți.

Azi, după-amiază, avem oră de vizită. Abia aștept să-mi văd nepotul. Vom fi toată familia alături de ea. Copilul este perfect sănătos, are nota 10. Theo este și ea bine. Și ea, și Anghel sunt tare bucuroși”, a declarat Ioan Diaconu pentru Fanatik.

Tatăl lui Theo Rose nu mai are răbdare până își vede nepotul

Theo le-a promis fanilor că le va explica totul mai târziu

Și Theo Rose a dat un mesaj imediat după naștere, când le-a promis fanilor că le va spune cum a decurs momentul puțin mai târziu. „E aici. Îl țin în brațe, e superb. Mulțumesc tuturor pentru grijă. Mă refac puțin și vă povestesc. Doamne ajută”, au fost cuvintele lui Theo Rose”, a spus artista.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre