Simona Ionescu / Redactor Șef

Smiley și Horia Moculescu au lansat prima piesă împreună. Va fi HIT-ul iernii! Ascult-o aici

Smiley și Horia Moculescu au lansat prima piesă împreună. Va fi HIT-ul iernii! Ascult-o aici
Piesa „Şi astăzi, şi mâine”, lansată, luni, de Smiley şi Horia Moculescu este inspirată dintr-o poveste adevărată, informează un comunicat Hahaha Production. Rețete și vedete a scris în exclusivitate despre această colaborare.

La 85 de ani, maestrul Horia Moculescu nu pierde nicio zi în care ar putea să compună. El s-a asociat cu Smiley, un artist de calibru al actualei generații, pentru a lansat piesa anului. Aceasta este inspirată dintr-o poveste reală, așa cum compozitorul a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Rețete și vedete, în urmă cu câteva luni.

Iată ce spunea maestrul în luna iulie: „Am scris două trei piese, dar nu pot să dezvălui nimic pentru că piesele sunt îndreptate către artiști la care nu te aștepți”, ne-a declarat Horia Moculescu.  Despre una dintre cele două „bijuterii” muzicale care urmează să fie lansate, maestrul spunea că „E o piesa modernă, de factură americană, pentru un solist la mare vogă. Este o piesă de dragoste, foarte frumoasă, cu versurile Danei Dorian”. El se refera exact la piesa „Şi astăzi, şi mâine”. Aceasta a fost lansată luni, pe canalul de YouTube al artistului care o interpretează, Smiley.

Smiley și Horia Moculescu, prima piesă împreună

„M-a onorat foarte tare că domnul Moculescu a vrut să-i cânt această piesă. Mi-a plăcut absolut totul la ea, de la muzică la orchestraţie şi versuri. E o piesă deosebită şi îi mulţumesc că s-a gândit să o cântăm împreună. Sper ca oamenii să aprecieze pur şi simplu muzica, să treacă peste limita pe care o aşează timpul şi percepţia asupra lui. Muzica n-are graniţe, bariere şi vârstă. Muzica este şi atât!”, a declarat Smiley despre noua piesă.

Cu muzica semnată de Horia Moculescu şi versurile scrise de Dana Dorian, „Şi astăzi, şi mâine” este o producţie HaHaHa Production.

O piesă inspirată dintr-o poveste reală

„Am ştiut că Smiley îmi va cânta această melodie, scrisă într-un moment de graţie, la care Dana Dorian a găsit cele mai inspirate cuvinte, iar forma clasică de standard a fost îmbrăţişată de echipa de la HaHaHa Production. Succes, Andrei!”, a spus Horia Moculescu.

Clipul piesei a fost gândit cu o simbolistică aparte. „Videoclipul acestei piese este despre firescul iubirii adevărate, despre normalitatea iubirii fără aşteptări şi despre zbaterea ei în faţa aşteptărilor. Iubirea învinge întotdeauna, aşa cum arată şi sfârşitul clipului, plin de încredere şi de speranţă. Am ales să filmăm mare parte din clip la Opera Naţională din dorinţa de a elogia cariera maestrului Horia Moculescu, sub a cărui baghetă au luat naştere multe hituri care ne-au încălzit vieţile”, a declarat Ramon Laurenţiu Militaru, scenaristul şi regizorul videoclipului.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre