Simona Ionescu / Redactor Șef

Spectacolul ”Femeia, eterna poveste” vă aşteaptă la Teatrul de vară Herăstrău

Spectacolul ”Femeia, eterna poveste” vă aşteaptă la Teatrul de vară Herăstrău
Ce poate fi mai plăcut ca un spectacol, seara pe răcoare, în Parcul Herăstrău? Sunteți invitați la un spectacol  de comedie, cu artiștii de la Teatrul „Stela Popescu”.

Sunteți invitați să vă simțiți bine și să râdeți, într-o seară, pe răcoare, la Teatrul de vară Herăstrău.

Spectacolul ”Femeia, eterna poveste”, la Teatrul de vară Herăstrău

Pe 25 august, la Teatrul de Vară Herăstrău, de la ora 20.30, Teatrul „Stela Popescu” prezintă spectacolul        „Femeia, eterna poveste”, o poveste interbelică în regia lui Attila Vizauer, pe un scenariu de Ema Stere.

În distribuţie, vă veţi întâlni cu actorii Ana Maria Ivan, Cristi Neacşu, Aurel Sorin Sandu, Viorel Păunescu, soliști vocali Crina Matei şi Daniel Filipescu, instrumentişti Gabriel Stănescu – vioară, Ionuț Preda – acordeon, Alexandru Burcă – pian, Raul Kusak aranjament muzical. Dansează Silvia Mauriţiu, Cristina Marin Neagu, Ioana Petric, Alexandra Dogaru, Andrei Dogaru, Cosmin Vasile.

Acţiunea se petrece pe terasa localului bucureștean „Leul și cârnatul”, într-o seară de vară, prin 1937 sau 1938. Protagoniștii sunt Maria, proaspăt angajată la bucătărie și chelnerul Pavel. Povestea evoluează în jurul celor care se află în local, printre care Maria recunoaște un bărbat de la o masă, cel care urma să se căsătorească cu stăpâna ei, Tita Cristescu, ucisă în ziua de Crăciun a anului 1935. Bărbatul este acum însoţit de o tânără şi, pentru ea, plăteşte o dedicaţie care deschide programul muzical al serii.

Povestea alternează cu momente muzicale celebre ale vremii, pe care le veţi recunoaşte cu siguranţă, precum ”Iubesc femeia” (Cristian Vasile), ”Femeia, eterna poveste” (Titi Botez), ”Ce faci astă seară tu” (Dorel Livianu) şi alte melodii celebre în epocă

Spectacolul ”Femeia, eterna poveste”. Secenariul

La acea vreme, moartea Titei Cristescu fusese un scandal imens în presă, cu atât mai mult cu cât personajele implicate erau oameni importanți. Tita Cristescu era fiica lui Gheorghe Cristescu, zis „Plăpumarul”, unul dintre fondatorii și primul secretar al Partidului Comunist Român, iar cel despre care se credea că a omorât-o era celebrul inginer Liviu Ciulei.

Mai multe veţi descoperi singuri în spectacolul Femeia, eterna poveste, o poveste despre Bucureştiul intebelic, cu muzica lui, cu rafinamentul şi misterele sale.

Biletele se pot cumpăra:

www.startickets.rowww.mystage.ro , www.bilete.rowww.iabilet.ro , www.bilet.ro

La casa de bilete de la teatrul de Vară Herăstrău cu maxim 3 h înainte de începerea spectacolului.

Rezervări telefonice la tel. 0753174618

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre