Simona Ionescu / Redactor Șef

David Popovici a stârnit apetitul românilor pentru înot. Vara asta vom vedea vedete întrecându-se la bazin

David Popovici a stârnit apetitul românilor pentru înot. Vara asta vom vedea vedete întrecându-se la bazin
Performanțele uluitoare ale tânărului David Popovici în natație au stârnit apetitul românilor pentru înot, iar publicul abia așteaptă să vadă noi abordări. Astfel, Antena 1 a anunțat că urmează un nou sezon al celui mai răcoritor show al verii, Splash! Vedete la apă.

Zeci de personalități mondene și din showbiz, care activează în domenii cu totul și cu totul diferite, vor fi provocate de antrenorii competiţiei să îşi demonstreze abilităţile în ceea ce privesc săriturile în apă, dar, mai ales, vor încerca să-și testeze limitele și să-și învingă temerile, în cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă.

În fiecare săptămână, curajoşii care au acceptat provocarea Splash! Vedete la apă se vor antrena asemenea unor campioni la înot, alături de instructorii lor. Aceștia din urmă îi vor încuraja pe „elevii“ lor să facă salturi spectaculoase de pe platformele de 3, 5, 7 sau 10 metri ale Bazinului olimpic de la Bacău.

Ce vor puncta jurații

La fel ca în sezoanele trecute, jurații vor puncta curajul concurenților, tehnica săriturilor, impresia artistică și evoluția în concurs. Și, desigur, fiecare jurat va acorda o singură notă pentru fiecare participant. Şi de această dată, cel mai nou sezon al emisiunii Splash! Vedete la apă va fi unul plin cu momente care îi vor face pe concurenți să se simtă ca într-un roller-coaster emoțional. Cine sunt vedetele care se vor lăsa pe mâna campionilor într-ale săriturilor şi ce salturi vor alege acestea să facă, telespectatorii pot afla în curând, la Antena 1!

Un fost fotbalist a câștigat ediția precedentă

Ediția de a nul trecut a fost câștigată de fostul fotbalist Cristi Pulhac, care a făcut un show de zile mari la emisiunea Splash. Vedete la apă, demonstrându-le tuturor cât de talentat poate fi.  Pentru a câștiga marea finală, acesta a făcut prima săritură alături de învingătorul primului sezon al emisiunii, Piticu.

Cei doi s-au antrenat intens și au făcut o impresie foarte bună. În plus, au amuzat jurații și telespectatorii și cu tricourile personalizate. Săritura executată de Cristi și Piticu a avut loc de la platforma de 7 metri și a fost cu adevărat spectaculoasă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre