Cristi Pulhac le-a dat clasă tuturor. Cum a reușit să câștige competiția Splash. Vedete la apă

Cristi Pulhac le-a dat clasă tuturor. Cum a reușit să câștige competiția Splash. Vedete la apă
Fostul fotbalist Cristi Pulhac a făcut un show de zile mari la emisiunea Splash. Vedete la apă, demonstrându-le tuturor cât de talentat poate fi.

În prima ediție a show-ului Splash. Vedete la apă a promis că va reveni în finală cu un moment inedit. Ce a reușit să facă a fost wow.

Cristi Pulhac le-a dat clasă tuturor. Cum a reușit să câștige competiția Splash. Vedete la apă

Cristi Pulhac a fost regele, iar mișcarea făcută în finala emisiunii Splash. Vedete la apă a fost una extrem de bine gândită. Acesta a făcut prima săritură alături de învingătorul primului sezon al emisiunii, Piticu. Cei doi s-au antrenat intens și au făcut o impresie foarte bună. În plus, au amuzat jurații și telespectatorii și cu tricourile personalizate.

„Am încercat să îi insuflu adrenalina mea din 2013”

„Am zis să îi dau o mână de ajutor, să câștige în seara asta. Mi-am adus aminte de emoțiile mele din 2013. Am încercat să îi insuflu adrenalina mea din 2013, salturile pe care le făceam și tot așa”, a dezvăluit Piticu. Săritura executată de Cristi și Piticu a avut loc de la platforma de 7 metri și a fost cu adevărat spectaculoasă.

Încurajat de soție și prieteni, Cristi a țâșnit apoi, ca o săgeată de la 10 metri, lăsându-i fără cuvinte pe toți. Talentul său i-a făcut pe jurați să îl noteze în consecință și, astfel, a plecat acasă cu trofeul și suma de 10.000 de euro.

Și-a cunoscut soția în parcare

Fostul fotbalist nu s-a dat niciodată în lături să înfrunte orice obstacol, el participând și la Exatlon, unde a fost în echipa Faimoșilor și a ajuns departe în Republica Dominicană. Cristi a avut noroc și pe partea sentimentală, el trăind o frumoasă poveste de dragoste cu Raluca, care i-a devenit soție în 2015.

Cei doi s-au cunoscut într-o parcare și de atunci sunt de nedespărțit. „Din partea mea, a fost dragoste la prima vedere. După ce ne-am întâlnit și am stat de vorbă, a fost și din partea ei, chiar dacă nu dădea împresia (…) Întâmplător, Raluca căuta un loc de parcare. Nu erau foarte multe locuri. Eu tocmai plecam. Am văzut-o și i-am oferit locul de parcare în schimbul numărului de telefon. (…) Am găsit chimia pe care eu o căutam, exact genul ăla de persoană”, a declarat Cristi Pulhac în trecut.

Sursă foto: antena 1, kanald