Simona Ionescu / Redactor Șef

Survivor 2024. Jador i-a șocat pe toți cu ce a fost în stare să facă

Survivor 2024. Jador i-a șocat pe toți cu ce a fost în stare să facă
În jungla din Republica Dominicană, Faimoșii și Războinicii își dispută supremația și nu le e deloc ușor. Unul din concurenți însă ține să facă ceva memorabil în fiecare ediție. Nu sunt neapărat fapte de laudă, dar reușește să iasă în evidență.

După ce s-a certat cu Zanni, Jador i-a șocat pe toți cu ce a fost în stare să facă în ediția de joi seara. Imaginile s-au viralizat și lumea se întreabă, pe bună dreptate, dacă manelistul este chiar atât de neștiutor.

Ediția de joi seară a reality show-ului de supraviețuire Survivor All Stars 2024 a fost plină de surprize. Două vedete au părăsit jungla din Republica Dominicană. Pe de o parte  Roxana Nemeș a fost eliminată din competiție din motive medicale. Medicii i-au interzis să mai rămână, având în vedere problemele cu care aceasta  se confrunta. Apoi, Elena Marin a fost eliminată, după duelul cu Jorge.

Imaginile serii de joi de la Survivor 2024, virale

Nominalizările au curs una după alta pentru Faimos, însă numele dansatoarei a fost rostit de Jador, cel care a câștigat colanul de imunitate personală. Însă atunci când i-a venit rândul să facă nominalizarea pentru eliminare, Jador a gafat într-un mod memorabil.

Jador a greșit numele colegului pe care l-a propus spre eliminare (captură video)

Votul său a stârnit hohote de râs în rândul telespectatorilor și nu numai. Imaginile cu  manelistul votând au devenit virale, și e deja greu de crezut că s-ar putea întâmpla, pe viitor, altceva care să îl întreacă în penibil. Oamenii sunt șocați, pe bună dreptate. Nu puțini sunt cei care se întreabă dacă Jador știa ce face, asta cu atât m ai mult cu cât în discuție era un coleg de breaslă. Jorge, Pe numele său George Papagheorghe, Jorge este cântăreț, dansator și prezentator de televiziune.

Jador i-a șocat pe toți cu ce a scris

Seara trecută, Faimoșii au pierdut jocul de imunitate în fața Războinicilor. Prin urmare, pe lângă plecarea Roxanei Nemeș din motive medicale, un Faimos a fost nevoit să plece din Republica Dominicană și să se întoarcă în România.

Imaginile cu Jador care a notat fonetic numele colegului de breaslă Jorge s-au viralizat (captură video)

Faimoșii l-au votat pe Jorge, iar Jador a oferit votul final Elenei Marin. Cei doi propuși, cântărețul și dansatoarea, au mers la „duel”, însă cea care a pierdut a fost concurenta. Numai că votul nu a fost așa simplu. Jador a reușit și în ediția de joi să stârnească hohote de râs, dar și sentimente amestecate, după ce i-a greșit numele lui Jorge. Atunci când a trebuit să scrie pe hârtie numele colegului pe care îl nominaliza să părăsească Survivor 2024, manelistul a notat fonetic numele cântărețului. Practic, el i-a scris numește așa cum se aude, adică „Horhe” și a arătat spre cameră.

„Cred că așa se scrie, cum se aude în română”, a spus Jador, după ce l-a votat pe Jorge să plece acasă. Imaginile cu votul lui Jador s-au viralizat instantaneu, generând hohote de râs în rândul telespectatorilor și nu numai.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre