Simona Ionescu / Redactor Șef

Tragediile de la 2 Mai și Crevedia, sub lupa unor jurnaliști consacrați. Azi, la ora 14.30, la Kanal D

Tragediile de la 2 Mai și Crevedia, sub lupa unor jurnaliști consacrați. Azi, la ora 14.30, la Kanal D
Un nou sezon al emisiunii "Asta-i România!" începe duminica aceasta, de la ora 14:30, la Kanal D, cu noi povești inspiraționale. Va fi difuzat un reportaj de excepție, apoi mai mulți jurnaliști cunoscuți vor analiza tragediile de la 2 Mai și Crevedia.

Echipa emisiunii „Asta-i România!” a transmis un comunicat redacției, anunțând debutul unui nou sezon începând din această duminică. Reportajele difuzate săptămânal de la ora 14.30 și interviurile interesante, realizate de Mihai Ghiță, și-au găsit loc în preferințele telespectatorilor din toată țara. Iată ce ne propun pentru azi jurnaliștii Kanal D!

Reportaj despre traiul într-un mediu sălbatic din munții Buzăului

„România profundă ni se dezvăluie astfel, pas cu pas, odată cu poveștile emoționante spuse de reporterii și de prezentatorul emisiunii, Mihai Ghiță, prin intermediul reportajelor realizate în cele mai îndepărtate colțuri ale țării.

Realizatorul Mihai Ghiță, într-un interviu cu Lidia Vadim, fiica lui CV Tudor

O serie de reportaje, reunite sub titulatura „România de bine”, dezvăluie o Românie la care ar trebui să ne întoarcem dacă vrem să ne vindecăm. Într-o lume în care parcă n-a mai rămas nimic bun, încă există locuri și oameni care ne arată că nu e totul pierdut.

În prima ediție a noului sezon „Asta-i România!”, reporterul Dan Coravu a ajuns în Bisoca, o comună care se întinde pe câțiva kilometri prin Munții Buzăului, un ținut pe cât de frumos, pe atât de sălbatic și greu accesibil, un loc binecuvântat cu o mâna de oameni buni și harnici, care trăiesc în universul lor, conectați cu natura și muncind pământul pentru a se bucura de roadele lui. Aflăm povestea familiei Grama, doi bătrâni care au rămas aproape singuri într-un colț de natură sălbatică. În cei 50 de ani trăiți împreună, aceștia și-au făcut rai cu mâinile lor în gospodărie, toată viața dorindu-și în permanență să facă, și nu să aștepte de la alții”, se recomandă în comunicatul Kanal D.

Despre tragediile de la 2 Mai și Crevedia

În partea a doua a emisiunii, veți urmări intervențiile unor jurnaliști consacrați despre cum s-a ajuns ca un șofer de 19 ani, drogat, oprit din cursa sa de câteva ori de Poliție, să spulbere apoi cu mașina opt studenți. Întrebări multe, la care autoritățile n-au prea răspuns. Și mai grav este evenimentul de la Crevedia, un adevărat carnagiu după exploziile gazului GPL într-o stație neautorizată, unde fiul unui primar desfășura ilegal o afacere extrem de bănoasă.

Vor avea intervenții jurnalistele Simona Ionescu, redactor șef Evenimentul zilei – evz.ro și Rețete și Vedete – retetesivedete.ro, și Emilia Șercan, pressone.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre