Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimii 15 concurenți care se vor lupta pentru premiul cel mare al emisiunii „Insula de 1 milion”

Ultimii 15 concurenți care se vor lupta pentru premiul cel mare al emisiunii „Insula de 1 milion”
Emisiunea mult așteptată de români „Insula de 1 milion” va începe sâmbătă, 16 martie 2024, de la ora 21.00, pe Kanal D. Iată cine sunt ultimii concurenți anunțați! Pregătiți-vă popcorn ca să urmăriți relaxați întrecerea de mâine seară.

A apărut și lista cu ultimii 15 concurenți care vor face tot ce vor putea să intre în posesia premiului cel mare la emisiunea „Insula de 1 milion”, de la Kanal D. Reality show-ul va fi difuzat de trei ori pe săptămână: luni de la ora 20.00, respectiv sâmbătă și duminică de la ora 21.00.

50 de temerari vor fi gata de aventura vieții

La acest show deosebit vor participa 50 de concurenți, care vor pleca în aventura vieții și vor face totul pentru a pleca acasă cu premiul de 1.000.000 de lei. Sunt determinați, nu au frică și convinși că șansa e de partea lor.

Raul vrea să câștige premiul cel mare pentru a putea să călătorească

Raul, pasionat de călătorii

Pasionat de aventuri, Raul Mircea Botiz din Arad, în vârstă de 26 de ani vrea să-și depășească toate fricile în această emisiune. Tânărul muncește în construcții, e plin de curaj și vrea să câștige ca să plece în călătorii.

 

Fotograful Liviu vrea să trăiască fiecare clipă la intensitate maximă

În vârstă de 33 de ani, Liviu Daniel Cârdei din Suceava, de profesie fotograf vrea să trăiască fiecare moment din emisiune la maxim și spune că va face tot ce va putea să plece acasă cu premiul cel mare în buzunar.

Zoli vrea să construiască un adăpost pentru animalele străzii

Zoli, mare iubitor de animale

La 44 de ani, clujeanul Zoli, pe numele său adevărat Kudor Zoltan Csaba) are 44 ani, este Cluj-Napoca și se descrie ca un om care vrea să trăiască viața din plin. Pasionat de fotbal și mare iubitor de animale, Zoli a venit la emisiune pentru a evada din rutina zilnică, dar și pentru a-și testa limitele. Dacă va câștiga premiul, va construi un adăpost pentru animalele străzii.

Sorin, pasionat de motocross și parașutism

Sorin a fost în Legiunea Franceză

Pentru Sorin-Ioan Sîntimbrean de 27 ani din Blaj nimic nu e mai frumos decât atunci când face motocross și parașutism. Cu studii în mecanică, Sorin a fost aproape doi ani în Legiunea Străină (Franța), iar în prezent este gardă de corp.

Și Alexandru vrea să ajute animalele

Blondu, tehnician în electronică

Ca și colegul său, Alexandru Gabriel Șipoș, zis Blondu, în vârstă de 25 de ani, dispecer de transport din Arad, tehnician în electronică iubește la nebunie animalele. Și își va susține dragostea pentru animale dacă va fi marele câștigător.

Cătălin visează să ajungă dezvoltator imobiliar de succes

Cătălin vrea să fie dezvoltator imobiliar

Antreprenor din București, Cătălin Spiridon în vârstă de 36 de ani, specialist în construcții visează să ajungă un dezvoltator imobiliar de succes. Inteligent și ambițios, Cătălin își adoră familia și crede că poate să le ia caimacul concurenților.

Andrei e hotărât să-și susțină familia

Consilier de vânzări, Andrei Victor Zăgan, de 33 de ani, a făcut sport de performanță și are o experiență bună în vânzări. Pasionat de sport și călătorii, Andrei vrea să câștige emisiunea „Insula de 1 milion” pentru a fi de ajutor familiei.

Emilia visează să-și facă propriul bazin de înot

Emilia, pasionată de înot

În vârstă de 27 de ani, Emilia Mihaela Cercel născut la Drobeta Turnu Severin locuiește în București de 15 ani și este instructor de înot pentru copii. A făcut handbal de performanță timp de nouă ani și își dorește enorm să aibă propriul său bazin de înot. De aceea, va face tot ce va putea să fie pe primul loc.

Mădălina s-a înscris la emisiune la îndemnul mamei

Mădălina locuiește în Spania

În vârstă de 23 de ani, Mădălina Andreea Lupu locuiește de 18 ani în Spania alături de mama ea, aceasta fiind cea care a îndemnat-o să meargă la emisiune. Vrea să demonstreze că nu e doar frumoasă, ci și puternică și dacă va câștiga va cumpăra o casă și va investi în viitorul său.

Alexa se vede patron de restaurant

Alexa vrea să-și deschidă un restaurant

Originară din București, Alexa, pe numele său Alexandra- Cristina Matei în vârstă de 24 de ani, este inspector calitate pentru o companie de gaming. Empatică și mai ales corectă cu cei din jur, își dorește să câștige pentru a-și deschide un restaurant în București.

Alexandra dorește să pună bazele unei clinici de fizioterapie în România și Anglia

Alexandra a vrut să fie campioană olimpică la înot

În vârstă de 19 ani, Alexandra Georgiana Maticiuc, originară din Brașov este studentă la Plymouth University, specializarea Fizioterapie, în Anglia,  unde trăiește de 8 ani. Și-a dorit mult să devină campioană olimpică la înot și să câștige o medalie pentru România, dar accidentările i-au tăiat aripile. Chiar și așa, Alexandra a obținut o medalie de argint în 2023 la Campionatul Național de Natație din România. Dacă va câștiga, va pune bazele unei clinici de fizioterapie în România și Anglia.

Bianca dorește să schimbe viața animalelor fără adăpost

Bianca adoră animalele

La 21 de ani, Bianca Pescar, originară din Cluj Napoca este studentă la Controlul și Expertiza Produselor Alimentare. S-a înscris la emisiunea „Insula de 1 milion” pentru a schimba soarta animalelor fără adăpost, prin ridicarea unui adăpost modern.

Isabela este ambasador pentru anumite branduri

Isabela are un magazin online

La 29 de ani, Isabela Andreea Sandu are cu ce să se laude. Este  antreprenor, are un magazin online care comercializează produse de beauty și brand ambasador pentru anumite branduri. Originară din București, Isabela e ambițioasă, are forță fizică și psihică și vrea să investească în viitorul său. Iar dacă va fi marea câștigătoare,dorește să îi ajute pe cei mai puțin iubiți de soartă.

Saxofonistul Armin Nicoară vrea să câștige pentru a-i ajuta pe diabetici

Armin Nicoară, saxofonistul iubit de români

Simpaticul Armin Vasile Rusalin Nicoară, un saxofonist iubit de români are 28 de ani și multă ambiție ca să câștige emisiunea. Iar dacă acest lucru se va întâmpla, îi va ajuta pe cei bolnavi de diabet, el suferind de această boală.

Sindy e fostă participantă Survivor

Sindy a participat la Survivor

Brașoveanca Sindy (Szidonia Szasz) este cunoscută publicului din România după ce a participat în cel de-al doilea sezon “Survivor”. Este tehnicin maseur, are 29 de ani și iubește adrenalina. Dacă va câștiga, își dorește să-și construiască o pensiune.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre