Simona Ionescu / Redactor Șef

Ultimul James Bond ajunge pe Brodway

Ultimul James Bond ajunge pe Brodway
În timp ce discuțiile sunt tot mai aprinse cu privire la transformarea agentului 007 în femeie, într-o viitoare peliculă, ultimul Bond se reprofilează.

Nu e o glumă, ultimul James Bond ajunge pe Brodway. Va juca la anul; biletele au fost puse deja în vânzare. Actorul Daniel Craig, care a interpretat rolul celebrului agent 007 în ultimele filme din seria James Bond, îl va întruchipa pe ambiţiosul „Macbeth” pe Broadway anul viitor, au anunţat miercuri producătorii, relatează Reuters.

Noua producţie o aduce pe actriţa britanică Ruth Negga în rolul lui Lady Macbeth. Reprezentațiile sunt programate să înceapă pe 29 martie pentru o perioadă limitată de 15 săptămâni.

Ultimul James Bond ajunge pe Brodway

În vârstă de 53 de ani, Daniel Craig este un actor de scenă experimentat. El a mai jucat în piese de teatru. De exemplul, în 2013 el a apărut în drama „Betrayal”, tot pe Broadway. Mai are în palmares numeroase alte spectacole de teatru în capitala britanică. Noul spectacol „Macbeth” este pus în scenă de producătorii Barbara Broccoli şi Michael G. Wilson.

„Daniel nu este doar un actor de film extraordinar, ci şi un magnific actor de teatru. Sunt încântat că va susţine revenirea Broadway-ului interpretând acest rol emblematic”, a declarat Broccoli într-un comunicat. Amintim că zeci de piese de teatru şi musicaluri puse în scenă pe Broadway au fost reluate în septembrie după o închidere de 18 luni provocată de pandemia de coronavirus.

Faima l-a deranjat pe Daniel Craig

„No Time To Die”, care a avut premiera săptămâna aceasta, a fost ultimul film în care actorul de 53 ani interpretează personajul agentului secret. Craig a intrat în costumul lui James Bond în 2005, cu „Casino Royale”, și a continuat cu „Quantum of Solace”, „Skyfall” și „Spectre”.

„Viața mea personală a fost afectată de faptul că am devenit atât de faimos dintr-odată. Obișnuiam să mă închid în casă și să trag draperiile. Fizic și emoțional eram sub asediu. Nu mi-a plăcut când am descoperit acest nivel de celebritate. Hugh Jackman m-a ajutat să facă pace cu ea și să o apreciez”, a povestit Daniel Craig.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre