Simona Ionescu / Redactor Șef

Concurență la „Chefi la cuțite” chiar la Antena 1, de azi. Cine e vedeta care se dezbracă în platou în noua emisiune

Concurență la „Chefi la cuțite” chiar la Antena 1, de azi. Cine e vedeta care se dezbracă în platou în noua emisiune
Duminica aceasta, de la 13:15, Antena 1 lansează un nou proiect de cooking – Hello Chef, ce aduce laolaltă săptămânal în bucătărie un chef – Roxana Blenche, un medic cardiolog pasionat de nutriţie – dr. Cezar şi o vedetă.

Cum pandemia a schimbat foarte mult obiceiurile alimentare ale oamenilor, aducându-i să petreacă mult mai mult timp în bucătărie, un nou show de cooking, la TV, este binevenit.

Hello Chef vine în întâmpinarea pasionaților de gătit cu reţete delicioase, discuţii savuroase şi ponturi pentru impresionat invitaţii la masă. Ce iese când se întâlnesc un bucătar, un gurmand şi un medic pasionat de nutriţie, telespectatorii pot afla urmărind Hello Chef, în fiecare duminică, de la ora 13:15, la Antena 1.

Un nou show de cooking, la TV

„Propunerea de a face parte din acest proiect a venit pentru mine ca o mare supriză şi o mare bucurie. Îmi place enorm de mult să gătesc. Și mă bucur că pot să le arăt oamenilor în continuare tot felul de reţete şi de variante pe care să le pregătească şi ei, mai apoi.

Mă bucur, de asemenea, că toată munca mea de la Chefi la cuţite a însemnat ceva pentru oamenii de acasă, pentru comunitatea mea. Acest nou proiect, Hello Chef, vine ca o confirmare a acestui lucru.”, a declarat Roxana Bleche.

Cine e vedeta care se dezbracă în platou

În fiecare emisiune, o vedetă e invitată. Prima e Dorian Popa. Care, în stilu-i nonconformist, a decis să gătească la bustul gol.

„De la această emisiune lumea să se aştepte la lucruri neaşteptate şi să vadă un alt fel de cooking show, ce va aduce inclusiv informaţii ştiinţifice, pe înţelesul tuturor. Vom vorbi despre riscurile şi beneficiile cafelei, despre grăsimile bune şi cele mai puţin bune, dar şi cum pot fi tratate despresia sau anxietatea cu ajutorul alimentaţiei.

Îi invităm pe telespectatori să ne urmărească în fiecare duminică, de la ora 13:15, la Antena 1. Vor afla lucruri pe care nu le ştiau, dar pe care le pot pune în practică imediat. Pentru a vedea rezultate în starea lor de sănătate”, a declarat și Dr. Cezar.

Rând pe rând, alături de chef Roxana Blenche şi dr. Cezar vor veni şi vor împărtăşi din propriile lor experienţe culinare Natanticu, Dorian Popa, Ramona Olaru, Cătălin Rizea, Răzvan Fodor, Răzvan Babană, Romică Ţociu şi dr. Mihail Pautov.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hello Chef (@hello_chef_romania)

Sursa foto: Antena 1

Russell Crowe are planuri de însurătoare. Adevărul despre iubita lui, cu 27 de ani mai tânără

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre