Simona Ionescu / Redactor Șef

Premieră estivală la Televiziunea Română: „Ora de vară cu Bogdan și Kyrie”. Date despre emisiune!

Premieră estivală la Televiziunea Română: „Ora de vară cu Bogdan și Kyrie”. Date despre emisiune!
TVR 2 pregătește lansarea unei emisiuni estivale în direct, plină de bună dispoziţie, subiecte în vogă, surprize și emoții: „Ora de vară cu Bogdan şi Kyrie”. Emisiunea începe să fie difuzată de azi.

Gazdele emisiunii, Bogdan Stănescu şi Kyrie Mendél, ne invită să petrecem după-amiezele de vară în mod plăcut, de luni până joi, de la ora 17:00, la TVR 2 și TVR Internațional. Emisiunea se difuzează la  TVR Moldova de marți până vineri, de la ora 16:00.

„Pentru mine, vara înseamnă prilejul de a mă înconjura de tot ceea ce îmi aduce bucurie. De data asta, am ocazia să împărtășesc aceste lucruri minunate cu publicul. Cum altfel decât printre prieteni? Astfel, alături de Bogdan Stănescu, ne vedem, de luni până joi, să povestim despre toate și despre toți! Ca de obicei, câte ceva pentru fiecare! Aștept cu nerăbdare să ne întâlnim!”, spune Kyrie Mendél.
„ORA DE VARĂ CU BOGDAN ŞI KYRIE”, PREMIERĂ ESTIVALĂ LA TVR 2 ȘI TVR INTERNAȚIONAL

Sub forma unui magazin estival, „Ora de vară cu Bogdan şi Kyrie” va avea premiera luni, 1 iulie, cu muzică de calitate, invitați speciali, personalităţi cu cariere importante, vizite şi călătorii prin locuri frumoase şi interesante, dar şi cu informaţii despre noutăţi cinematografice, evenimente culturale sau sfaturi pentru petrecerea timpului liber. Toate sunt ingredientele unei emisiuni dinamice şi atractive, care a pregătit telespectatorilor TVR 2 momente de relaxare.

“Jurnalul cultural” pleacă într-o binemeritată vacanţă, până la toamnă, dar eu nu mă puteam despărţi de prietenii noştri, telespectatorii, aşa că am acceptat imediat provocarea emisiunii „Ora de vară”, de data asta, pe TVR 2. Voi avea bucuria de-a fi în compania artiştilor, iar lista e deschisă, bineînţeles, de Kyrie Mendél, colegul meu de prezentare! Vorbim despre nume mari din muzică, din film şi din teatru, călătorim prin ţară, ne bucurăm de vizita unor artişti importanţi şi de buna dispoziţie caracteristică anotimpului! Haideţi şi voi!”, spune Bogdan Stănescu.

Printre surprizele emisiunii „Ora de vară cu Bogdan şi Kyrie” se numără descoperirea tehnicilor de flair bartending, alături de un barman care ne va învăţa şi secretele cocktailurilor de vară, întâlnirea cu Irina Margareta Nistor şi noutăţile din cinematografe, dar şi întâlniri cu vedete din lumea întreagă, prin Zoom.
(Comunicat primit la redacție de la TVR2)

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre