Simona Ionescu / Redactor Șef

Prințesa Diana urma să joace într-un film la Hollywood înainte să moară. Un actor celebru face dezvăluiri bombă

Prințesa Diana urma să joace într-un film la Hollywood înainte să moară. Un actor celebru face dezvăluiri bombă
Un actor celebru a făcut dezvăluiri bombă despre prințesa Diana. Se pare că înainte să moară, aceasta plănuia să joace în partea a doua a unui film celebru de la Hollywood, ba chiar avusese discuții cu viitorul ei co-star. Nu a mai apucat însă, căci a murit în tragicul accident din Paris.

Prințesa Diana urma să joace într-un film la Hollywood, însă proiectul a fost anulat după ce aceasta a murit în tragicul accident din Paris, în 1997. Cel care a dezvăluit totul a fost Kevin Costner, care a explicat ce discuții a avut cu Diana despre proiect, dar și ce i-a spus prințul William la mulți ani distanță. 

Kevin Costner a confirmat că Prințesa Diana urma să joace alături de el într-o continuare a hitului din 1992, „The Bodyguard„, în care el a jucat rolul unui agent desemnat să protejeze o cântăreață pop interpretată de Whitney Houston. Într-un interviu recent, Costner a spus că atât el, cât și Diana și producătorii erau dornici să înceapă proiectul.

Scenariul pentru film ar fi ajuns pe biroul lui Costner chiar înainte de moartea Dianei 

„Studioul a fost încântat de ideea de a face The Bodyguard 2,” a spus el, menționând că Diana urma să aibă un rol „asemănător cu cel al lui Whitney”. 

Kevin Costner spune că era în discuții cu prințesa Diana pentru a filma „The Bodyguard 2”

Costner a vorbit pentru prima dată despre proiect în urmă cu mai mulți ani. Atunci, actorul a dezvăluit că în continuarea celebrului film, personajul său urma să o protejeze pe Diana de paparazzi. Acesta a dezvăluit că primul scenariu pentru proiect i-a ajuns pe birou în ziua de dinaintea tragicului accident auto în care Diana a decedat pe 31 august 1997.

Ce ar fi zis Diana despre posibile scene romantice

În interviul recent, Costner a povestit că el și Diana au discutat despre film, în special despre posibilitatea unor scene romantice.

„Îmi amintesc doar că a fost incredibil de drăguță la telefon și a întrebat: ‘Vom avea și noi o scenă de sărut?'”, a povestit Costner. „A spus asta într-un mod foarte respectuos… era puțin nervoasă pentru că viața ei era foarte strictă. Și eu i-am spus: ‘Da, va exista așa ceva, dar putem face să fie totul în regulă.'”

Prințesa Diana ar fi acceptat să joace alături de Kevin Costner

Costner  a spus că discuțiile au fost inițiate de Sarah Ferguson. „Sarah a fost foarte importantă”, a adăugat el. „Întotdeauna am respectat-o pe Sarah pentru că ea a fost cea care a pus la cale întâlnirea dintre mine și Diana. Și ea nu a spus niciodată: ‘Ei bine, și eu? Sunt și eu o prințesă.’ A fost pur și simplu de acord cu ideea.”

Prințul William s-a întâlnit personal cu Kevin Costner

Costner a dezvăluit și că, la mulți ani după moartea Dianei, a primit de la prințul William invitația de a se întâlni cu el în Scoția.

„Ne-am întâlnit într-o cameră. Nu era nimeni acolo. Eu am stat în fața lui și el m-a privit și mi-a spus: ‘Mama te plăcea’,” a povestit el. 

Kevin Costner a spus că s-a întâlnit la mulți ani distanță cu prințul William, care i-a confirmat faptul că Diana îl plăcea

„A fost cel mai dulce, cel mai blând lucru. A crezut povestea și credeți sau nu, după discuția cu familia regală, cam la doi ani mai târziu, majordomul a ieșit și a spus: ‘Da, era adevărat ce spunea Kevin, că ea (n.r. Diana) urma să facă asta’”, a mai spus celebrul actor în interviul citat. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre