Simona Ionescu / Redactor Șef

Kevin Costner, de neclintit în fața cerințelor absurde ale CNN la înmormântarea lui Whitney Houston

Kevin Costner, de neclintit în fața cerințelor absurde ale CNN la înmormântarea lui Whitney Houston
Săptămâna aceasta, Kevin Costner a povestit cum CNN i-a cerut să-și reducă elogiul la înmormântarea lui Whitney Houston. Actorul a refuzat categoric.

Kevin Costner a dezvăluit în această săptămână că CNN a încercat să îl convingă să scurteze elogiul pe care intenționa să îl rostească pentru Whitney Houston la înmormântarea acesteia din 2012.

Cântăreața a fost găsită moartă în cada de baie

Starul, în vârstă de 69 de ani, a declarat că televiziunea de știri i-a cerut să-și scurteze omagiul adus regretatei vedete „Bodyguard” pentru ca acesta să poată funcționa în pauzele publicitare. Dar Costner nu a fost dispus să taie niciun cuvânt din cuvântarea sa.

Actorul a fost una dintre cele opt persoane care și-au prezentat elogiile la înmormântarea cântăreței, care a avut loc în Newark, New Jersey. Whitney a fost găsită moartă în cadă de baie pe 11 februarie 2012, cu doar câteva ore înainte de a participa la petrecerea anuală organizată de Clive Davis, înainte de decernarea premiilor Grammy. Avea doar 48 de ani.

Houston consumase cocaină cu puțin timp înainte de moarte

Ulterior, s-a stabilit că a murit înecată accidental din cauza unei combinații de abuz de cocaină și medicamente pentru boli de inimă. Rapoartele de toxicologie au indicat ulterior că Houston consumase cocaină cu puțin timp înainte de moarte și că avea în organism Benadryl, benzodiazepina Xanax, canabis și relaxantul muscular Flexeril.

„Pot să treacă peste asta”

Kevin Costner și Whitney Houston în „Bodyguard”

„Lucrasem la acest discurs și am încercat să compilez tot ceea ce am vrut să fac și în cele din urmă am reușit. Cineva a spus: CNN este aici, nu s-ar supăra dacă discursul tău ar fi mai scurt, pentru că vor avea reclame. Am spus: Pot să treacă peste asta. Pot să pună reclama în timp ce vorbesc, nu-mi pasă”, și-a amintit artistul.

Nu este clar dacă CNN sau alte canale de știri prin cablu au tăiat în cele din urmă din discursul său pentru a difuza reclame sau dacă au difuzat textul său în întregime.

„După aproximativ 17 minute am terminat”

Starul din „Horizon” și-a amintit disconfortul pe care l-a simțit înainte de a-și ține discursul, deoarece se temea că ar putea să se întindă prea mult chiar și pentru unii dintre participanți sau pentru alți vorbitori. „Erau unii oameni care chiar voiau să vorbească și se uitau cu pumnii în gură la mine. Ce aveam de gând să spun? Am început, iar după aproximativ 17 minute am terminat”, și-a amintit acesta.

Printre ceilalți vorbitori prezenți la eveniment s-au numărat prietenul, producătorul și mentorul lui Whitney Houston, Clive Davis, precum și verișoara ei Dionne Warwick, directorul ei muzical Rickey Minor și agentul ei de pază Ray Watson. Aretha Franklin, „mătușa de onoare” a lui Houston, fusese programată să cânte un cântec în memoria regretatei cântărețe, dar nu a participat la slujbă.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre