Simona Ionescu / Redactor Șef

Bobby Brown lansează acuzații. Cine e de vină pentru moartea lui Whitney Houston și a fiicei sale

Bobby Brown lansează acuzații. Cine e de vină pentru moartea lui Whitney Houston și a fiicei sale
Bobby Brown, fostul soț al lui Whitney Houston, lansează acuzații asupra morții cântăreței și a fiicei sale, Bobbi Kristina. A spus cine e de vină.

Bobby Brown, care a fost căsătorit până în 2007 cu Whitney Houston, lansează acuzații în ceea ce privește moartea fiicei sale, Kristina, dar și a fostei soții, Whitney Houston. Pe 11 februarie 2012, Whitney Houston a fost descoperită decedată, la varsta de 48 de ani, într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu doar câteva ore înainte de a participa la o petrecere organizată cu ocazia premiilor Grammy.

Whitney Houston și Bobby Brown

Pe 31 ianuarie 2015, Bobbi era găsită fără cunoştinţă în cada vilei sale din Georgia. A urmat o perioadă extrem de dificilă, în care a fost într-o comă indusă după ce a suferit multiple leziuni cerebrale. Familia a sperat la o minune, şi în cele 6 luni, nu a dorit să fie deconectată de la aparate. Bobbi era singura fiică a regretatei cântăreţe, iar felul în care a fost găsită în luna ianuarie seamănă mult cu circumstanţele în care şi-a găsit sfârşitul şi mama ei în 2012. Șase luni mai târziu, tânăra a fost deconectată de la aparate, iar familia i-a anunțat decesul.

Bobby Brown lansează acuzații. Logodnicul Kristinei e de vină 

acuzații Whitney Houston
Whitney și fiica sa, Bobbi Kristina

Bobbi Kristina avusese o relație cu Nick Gordon, un fel de frate vitreg, despre care s-a scris că i-ar fi întreținut consumul de droguri. Whitney Houston l-a crescut pe Gordon, care era orfan, de la varsta de 12 ani, dupa ce a divorțat de rapperul Bobby Brown, în 2007.

Rămas acum singur, Bobby Brown a declarat într-un interviu că el crede că Nick Gordon e de vină pentru moartea celor două, căci le-ar fi alimentat dependența de droguri. „El a fost singurul pentru ambele situații cu fosta mea soție și fiica mea și amândouă au murit exact în același mod”, le-a spus gazdelor, adăugând că el crede că Gordon le-a dat drogurile înainte de accidentele lor fatale.

Nick Gordon si Bobbi Kristina au făcut public faptul că erau un cuplu abia după moartea lui Whitney Houston. Când Bobbi Kristina a fost găsită moartă, Nick a fost anchetat ca suspect Anchetatorii însă nu au putut demonstra nimic.

Pe 1 ianuarie 2020, și Nick Gordon a fost găsit mort în locuința sa, în urma unei supradoze. Avea 30 de ani.

Foto: Facebook

Cum arată David Guetta la 53 de ani, la plajă. Are o iubită cu 25 ani mai tânără

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre