Cum arată David Guetta la 53 de ani, la plajă. Are o iubită cu 25 ani mai tânără

Cum arată David Guetta la 53 de ani, la plajă. Are o iubită cu 25 ani mai tânără
David Guetta arată fabulos și nici nu ai zice că are 53 de ani. Cunoscutul DJ s-a afișat la plajă alături de iubita sa cu 25 de ani mai tânără. Imaginile au încins internetul.

David Guetta a încins internetul în weekend. Dj-ul arată fabulos la cei 53 de ani ai săi și nu se ferește să-și etaleze mușchii și abdomenul frumos lucrat. Zilele trecute, Guetta a profitat de vremea frumoasă din Miami așa că și-a luat iubita și au plecat la plajă. Faimosul DJ formează un cuplu cu Jessica Ledon, cubaneză, din 2015. În 2014  David a divorțat de soţia sa, Cathy, după 22 de ani de mariaj, din care au rezultat doi copii: fiul Elvis, de 17 ani, şi fiica Angie, de 13 ani.

DJ-ul, care jonglează între cariera sa de succes și dorința de a fi un tată exemplar pentru cei doi copii ai săi, și-a permis câteva zile de relaxare alături de iubita lui, cu 25 de ani mai tânără decât el.

Cum arată David Guetta la plajă 

Cum arată David Guetta

David Guetta și Jessica Ledon, în vârstă de 28 de ani, au făcut furori pe o plajă din Miami. Guetta a purtat un șort roșu de plajă și o pereche de ochelari de soare negri. Jessica și-a etalat bustul amplu, abdomenul lucrat și picioarele suple, purtând un costul de baie roz. Ca și cum ar exista o competiție între cei doi îndrăgostiți, David și-a expus și el pătrățelele de pe abdomen la soare, atrăgând atenția paparazzilor. 

Într-un interviu, David Guetta vorbea despre stilul lui de viață și spunea că lucrează la sală, ceea ce explică perfect abdomenul cu care se laudă. Artistul lucrează cu greutăţi 45 de minute, de 4 ori pe săptămână. Cardio face de 3 ori pe săptămână, câte 30 de minute. De asemenea foloseşte şi bicicleta statică sau banda înclinată. A declarat că deşi nu mai are 20 de ani, e important să te menţii sănătos şi să munceşti mai mult pentru asta, dacă este nevoie.

Foto: Daily Mail, Facebook

Lourdes, fiica cea mare a Madonnei, calcă pe urmele mamei. A apărut într-o poză care a șocat