Simona Ionescu / Redactor Șef

Virginia Rogin revine pe micile ecrane și e vorba de o premieră. Unde o puteți vedea

Virginia Rogin revine pe micile ecrane și e vorba de o premieră. Unde o puteți vedea
De peste patru decenii, Virginia Rogin îşi încântă publicul cu personaje pe cât de diverse, pe atât de actuale.

Acum, Virginia Rogin se alătură distribuţiei serialului Adela, în cel mai nou sezon al proiectului. Acesta va avea premiera joi, de la 20:30, la Antena 1. După un final de sezon dramatic şi cu totul neaşteptat, noi intrigi ies la iveală, iar un rol-cheie în acestea îl va avea Tanti Mioara (Virginia Rogin), o fire iscoditoare şi bârfitoare, care va colora şi mai mult viaţa de la Butimanu.

Absolventă a Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică la clasa prof.univ. Dem Rădulescu, actriţa a putut fi urmărită de-a lungul carierei în numeroase filme, piese de teatru, dar şi seriale româneşti semnate de către Ruxandra Ion, care s-au bucurat de un succes răsunător.

Rolurile din producțiile românești de televiziune i-au oferit o satisfacție extraordinară: “S-a întâmplat că a existat rol pentru mine și că m-am ținut de treabă. Ca în fiecare serial, eram altceva, asta a fost pentru mine minunat, niciun rol nu a semănat cu celălalt, deci mi-a oferit și o satisfacție profesională extraordinară”, mărturisea, în trecut, Virginia Rogin.

Ce rol va avea Virginia Rogin

„Sunt încântată că am fost invitată să particip în acest minunat proiect, mai ales că am avut plăcerea de a mă întâlni cu echipa cu care am lucrat la Fructul oprit și Sacrificiul. După 17 ani de colaborare cu Ruxandra Ion, reluarea lucrului e o bucurie. Chiar dacă rolul nu e de mare întindere, sper sa fac din el o bijuterie, așa cum i-am obișnuit pe telespectatori!”, a declarat Virginia Rogin.

Rolul Virginiei Rogin este tanti Mioara. Tanti Mioara este bunica lui Adi (Răzvan Krem Alexe), cu care acesta locuieste de când părinţii lui au plecat să muncească în străinătate. Tanti Mioara e o fire iscoditoare şi bârfitoare, dar îl iubeşte foarte mult pe nepotul ei, pe care şi-ar dori să îl vadă realizat şi la casa lui. Ce rol va avea aceasta şi cum va condimenta viaţa din liniştitul sat Butimanu, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon al serialului Adela, ce va avea premiera azi, de la 20:30, la Antena 1.

Sursa foto: Antena 1

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre