Sportivă moartă la 34 de ani. A fost rapidistă din tată în fiică

Sportivă moartă la 34 de ani. A fost rapidistă din tată în fiică
Copilul, soțul, sora și mama sunt în lacrimi. Sportiva a murit brusc când era mai fericită. Încă nu se cunosc cauzele morții acestei sportive, la doar 34 de ani.

O veste tristă pentru lumea sporturilor. Clubul Sportiv Rapid București a anunțat decesul sportivei care a activat la acest club. Era rapidistă din tată în fiică. Visul ei era să joace în culorile alb-vișinii, în sala din Giulești.

Sportivă moartă la 34 de ani. A fost rapidistă din tată, în fiică

Sportiva rapidistă a murit la doar 34 de ani. Fosta handbalistă Ecaterina Mihaela Drăghici (Katy Niță) a decedat la doar 34 de ani. Clubul Sportiv Rapid București a anunțat, joi, moartea acesteia, scrie capital.ro. Încă nu s-a anunțat cauza morții.

“Soarele vieții a apus pentru Ecaterina Mihaela Drăghici (Katy Niță), fostă jucătoare a echipei Rapid. Interul dreapta, născut pe 6 noiembrie 1986, a făcut junioratul la CSS Nr. 5, perioadă în care a avut și selecții la lotul național al României. După juniorat, înainte să ajungă la Rapid a jucat la Corona Brașov. Rapidistă din tată în fiică, visul ei era să joace în culorile alb-vișinii. În 2008 visul a devenit realitate și publicul îi striga numele în sala din Giulești.

Chiar dacă și-a încheiat cariera la Zalău, Rapid a rămas echipa ei de suflet. În noaptea de 28-29 iunie, după eforturi îndelungate de resuscitare, Katy s-a stins. A lăsat în urmă un copil, un soț, o soră, o mamă și numeroși prieteni”, a anunțat ClubuluSportiv Rapid București.

Fosta sportivă va fi înmormânatată joi, la Cimitirul Mărcuţa din Bucureşti.

Echipa de handbal feminin CS Rapid București

Rapid București este o echipă de handbal feminin din București, România, secție a organizației polisportive Clubul Sportiv Rapid București. Echipa are în palmares mai multe titluri naționale, precum și câștigarea, în 1964, a Cupei Campionilor Europeni.

Secția de handbal a clubului Rapid a fost înființată în 1934. În anii următori, echipa a jucat în campionatul în 11 jucătoare al regiunii București, precum și în Campionatul Național.

Din 1951 începe să se dezvolte și handbalul în 7 jucătoare, iar Rapid va câștiga în deceniul următor cinci titluri: unul la handbal în 11 (1961) și patru la handbal în 7 (1961, 1962, 1963, 1967).

Între anii 1960-1970, echipa s-a clasat constant pe podium, ocupând locul al doilea în 1964 și 1966, respectiv locul al treilea în 1965, 1968 și 1969. În toată această perioadă echipa a fost antrenată pe rând de Francisc Spier, Gabriel Zugrăvescu, din nou Francisc Spier și Pompiliu Simion.

Cu Gabriel Zugrăvescu pe banca tehnică, Rapid a câștigat cel mai important trofeu din palmaresul clubului, Cupei Campionilor Europeni. Performanța a avut loc în 1964, după ce, cu un an înainte, echipa ajunsese până în semifinalele competiției.


Fiul unei vedete din sport a luat toate medaliile de aur de la campionatul național

Maricica Puică, una dintre cele mai spectaculoase sportive din România

Recomandarile noastre