Ștefan Bănică jr. a ajuns și el in insula incendiată din Grecia. Ce alte vedete se bronzează acolo

Ștefan Bănică jr. a ajuns și el in insula incendiată din Grecia. Ce alte vedete se bronzează acolo
Toată lumea îl apreciază pentru concertele sale. Talentul actoricesc e și el bine cotat de fani și critici. Dar Ștefan Bănică jr. are multe alte talente ascunse.

Ștefan Bănică jr. a ajuns și el in insula incendiată din Grecia. Iar acolo a avut loc o adevărată reconversie profesională pentru artist.  Cunoscutul cântăreț, alături de soția sa și mama ultimului său copil, au plecat într-o binemeritată vacanță. Ștefan și Lavinia au ajuns pe insula grecească Mykonos.

Săptămâna aceasta acolo se află și Elena Udrea cu partenerul ei, Elena Băsescu, dar și nașii de căsătorie ai lui Dani Oțil și Gabriela, cunoscutul DJ și antreprenor Tinu Vidaicu și aleasa lui, Roxana Ionescu. Practic, vedetele din România au luat cu asalt insula, la fel cum o făceau cu luni în urmă cu destinația Maldive.

Reconversie profesională uimitoare la Ștefan Bănică jr.

Ajuns pe insulă, Ștefan Bănică jr. a avut parte de o nouă provocare. Profesională. El s-a „recalificat” la locul faptei. Mai precis s-a convertit în fotograf de artă. Căci artă pură a făcut din imaginile în care a surprins-o pe iubita sa soție, Lavinia Pîrva. Lavinia a profitat de vacanță pentru a-și etala corpul de sirenă, perfect tonifiat. A optat pentru un costum de baie în două piese care i-a scos și mai mult în evidență formele suple.

Mama fiului cel mic al lui Ștefan Bănică arată perfect la doi ani de când a născut. Cu mult sport și dietă, Lavinia arată ca un fotomodel.  A recunoscut că și-a modificat aspectul buzelor și al sânilor, iar acum este mândră să se arate în costum de baie.

Ea a mai distribuit și imagini din plimbările pe insulă. A optat de fiecare dată pentru ținute incitante, cu decoltee generoase. Separat, Ștefan Bănică jr. și-a postat o singură fotografie din vacanța începută, în care poartă cămașă albă de in și ochelari de soare.

Sursa foto: Instagram

Detalii incendiare despre Prințesa Diana. Sarah, fiica secretă, și statuia recent amplasată

Recomandarile noastre