Așa poveste de dragoste nu este nici în cărți! Prima doamnă a Franței era căsătorită, cu trei copii și se iubea cu elevul său de 16 ani!

Prima Doamnă a Franței are trei copii din prima căsătorie

Brigitte Macron (67 de ani), soția actualului președinte francez Emmanuel Macron, a ascuns un mare secret. Nimeni nu a știut acest lucru până recent, când au apărut în presă informațiile.

Prima doamnă a Franței este o femeie retrasă, spun apropiații. Mai mult decât atât, a păstrat un secret bine ascuns opiniei publice până recent. Primul soț al Primei Doamne a Franței se pare că a murit la vârsta de 69 de ani, în pagul sărbătorilor de Crăciun de anul trecut.

Moartea fostului soț al primei doamne Brigitte Macron a fost anunțată după nouă luni. André-Louis Auzière, un bancher pensionar în vârstă de 69 de ani, conform presei, ar fi murit în decembrie 2019. Căsătoria cuplului s-a încheiat când Brigitte a început o aventură cu Macron în anii ’90.

André-Louis Auzière, un bancher pensionar în vârstă de 69 de ani, și-a încheiat zilele în „cea mai strictă intimitate” în decembrie anul trecut. Anunțul fusese făcut de unul din copiii pe care i-a avut alături. Tiphaine Auzière, un avocat în vârstă de 36 de ani, a declarat  pentru Paris Match:

„Tatăl meu a murit, l-am îngropat pe 24 decembrie în cea mai strictă intimitate. L-am adorat, era o ființă aparte, un nonconformist care își prețuia anonimatul mai mult decât orice. El trebuie respectat.”

Brigitte Macron a fost profesoară

André-Louis Auzière s-a căsătorit cu Brigitte Trogneux de atunci în 1974 și împreună au avut trei copii, Tiphaine, Sébastien, un inginer de 45 de ani, și Laurence, cardiolog, în vârstă de 43 de ani.

După ani de fericire împreună, familia a trecut printr-o criză la începutul anilor 1990. Emmanuel Macron a cunoscut-o pentru prima oară pe Brigitte Auzière când era la cursurile ei de franceză și latină la La Providence, o școală privată din Amiens, în departamentul nordic, Somme, din Franța.

Cei doi s-au apropiat, după ce Emmanuel Macron, pe atunci având 16 ani, s-a alăturat clubului de teatru al școlii, administrat de Brigitte Auzière.

Dezvălurile jurnalistei Sylvie Bommet despre Brigitte Macron

O carte scrisă de jurnalista franceză Sylvie Bommet, publicată anul trecut, a contestat zvonurile din jurul celor doi, potrivit cărora Brigitte și Emmanuel Macron au început să se întâlnească la vârsta de 15 ani. Aceleași zvonuri spun că relația ar fi continuat și când Emmanuel era elev la liceul în care ea preda. Sylvie Bommet povestește despre o lungă perioadă, de 10 ani, în care cuplul se vedea doar în weekend. Macron studia la Paris sau Strasbourg, iar Brigitte era încă căsătorită cu primul ei soț.

Cei doi au rămas împreună, până când Auzières a divorțat în cele din urmă în 2006. Președintele Macron are acum 42 de ani, iar Brigitte  67 de ani. Cei doi s-au căsătorit în 2007. Pe regretatul soț al primei doamne, mulți jurnaliști au încercat să-l găsească pentru un interviu când Emmanuel Macron a devenit președintele Franței în 2017, dar fără rezultat.

Regretatul bancher nu a vorbit niciodată despre despărțirea de soția sa și nu există fotografii recente cu el. Nu se știe dacă Brigitte Macron sau soțul ei au participat la înmormântarea sa sau cum și unde a murit.

Burtica o dă de gol! Iar Velea a anunțat primul că Antonia ar fi însărcinată cu al patrulea copil. Declarația ei


Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri