Burtica o dă de gol! Iar Velea a anunțat primul că Antonia ar fi însărcinată cu al patrulea copil. Declarația ei

Burtica o dă de gol! Iar Velea a anunțat primul că Antonia ar fi însărcinată cu al patrulea copil. Declarația ei
Schimbări majore în viața cuplului Antonia-Alex Velea. După ce s-au trezit în mijlocul unui scandal pueril cu doi dintre copiii pe care i-au format în carierele lor, Lino Golden și Mario Fresh, aceștia s-ar putea să aibă acum și multe motive de bucurie. Se vorbește despre o a patra sarcină, iar burtica Antoniei, susțin tabloidele, începe să prindă contur. În plus, Alex a confirmat vestea într-un mod inedit.

Antonia a fost suspusă stresului în ultimele două săptămâni, din cauza disputei dintre iubitul ei Alex Velea și cei doi foști protejați ai săi, Lino Golden și Mario Fresh. Cel din urmă, Mario, care este într-o relație cu fiica Andreei Esca de mai mulți ani, ar fi comentat despre Antonia prin diverse cercuri că relația dintre ei și mentorii lor s-a răcit și din cauza faptului că Antonia și Alexia Eram (fiica Andreei Esca) nu se suportau.
Acum, scandalul pare să fie încheiat în regim de urgență deoarece Antonia ar fi însărcinată pentru a patra oara! Burtica Antoniei, care este tot mai vizibilă, întărește acest zvon care circulă intens în ultima vreme. Și, deși frumoasa artistă a avut trei sarcini, care s-au finalizat și cu operații de cezariană, se pare că medicii i-au dat liber la o nouă astfel de experiență.
Alex Velea a confirmat zvonul printr-un emoji
După ce Antonia le-a mărturisit fanilor pe Instagram că a primit de curând o veste uriașă, Alex Velea a făcut și el un anunț atipic: Artistul a preferat să facă marele anunț fără niciun cuvânt adresat, ci printr-un emoji al unei femei însărcinate.

„Nu am închis de tot poarta”
Alex și Antonia nu au spus niciodată „Stop!” după ce și-au îmbogățit familia cu trei copii superbi – primul copil, fiica Antoniei, Maya, provine din prima căsătorie cu Vincenzo Castelano. Anul trecut în primăvară, Antonia făcea declarații uluitoare: „Am fost recent în Italia. Am fost și cu Alex. Am fost la Maya, a crescut, e foarte frumoasă și talentată. Dansează și se uită pe Internet la tutoriale cu machiaj. M-a uimit. Momentan nu mai vrem, dar pe viitor, cine știe. Nu am închis poarta de tot. Poate apare și al patrulea copil.
Momentan suntem foarte fericiți așa. Îmi place foarte mult să stau acasă cu Alex și cu copiii, să ne uităm la filme. Dominic și Akim au crescut acum și se iubesc foarte mult. Bine, mai sunt și certuri. Eu sunt șeful în casă, ei cu mine știu de frică. Când fac câte o prostioară nu-i pedepsesc, doar ridic puțin vocea la ei, se sperie și se potolesc imediat”, a mărturisit Antonia pentru click.ro.

Despre scandalul cu „copiii lui Velea”, Mario și Lino: „Lipsă de respect!”

„Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de «dramele» și «victimizările» care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA! Mai departe, trageți voi o concluzie. Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege. Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat, și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest. Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe”, a fost mesajul transmis de Antonia în scandalul cu Lino Golden și Mario Fresh.
„Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc…Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o varianță de mijloc. Îi multumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a spus Mario Fresh pe contul său de Instagram.

Foto: wowbiz.ro

Scandal uriaș în showbiz! Antonia, la cuțite cu fiica Andreei Esca! Alex Velea a intervenit

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri