Velea și Antonia, imagini din casa plină de copii

Velea și Antonia, imagini din casa plină de copii
A emoționat internetul, Alex Velea, cu cea mai recentă fotografie pe care a „dat-o” din casă. Imaginea cât o mie de cuvinte nu face decât să demonstreze cât de armonioasă e viața sa. O viață deloc simplă, cu trei copii, deci cu provocări la tot pasul.

Akim și Dominic Velea stau la poză și își îmbrățișează părinții alături de sora lor mai mare, Maya Rosaria Casstellano. Sunt cea mai fericită familie. Chiar dacă relația Antoniei cu Velea a început cu tensiuni, până ce artista a reușit să divorțeze de primul soț, acum pare că nimic nu stă în calea fericirii lor.

„Avem o chimie foarte, foarte mare”, a spus Antonia într-un interviu TV, iar Alex a completat-o explicând cât de bine s-au înțeles dintotdeauna: „A fost o coincidență foarte fericită. Chiar ne-am potrivit bine (…) Credem în lucrurile simple”. Acesta pare să fie secretul cuplului care, dincolo de carieră, pune familia pe primul loc. cântărețul e cel care postează cel mai des imagini cu toți copiii.

Tot el i-a făcut Antoniei, una din cele mai frumoase declarații de dragoste în public: ”Te iubesc până la moarte și-napoi! Îți mulțumesc că exiști și îmi dai sens. Nu mă așteptam să mă iubească cineva așa. Te-ai găsit tocmai Tu… Sunt norocos”.


Cum iese din casă, la 76 de ani, marea actriță Helen Mirren. La multi ani, Lady Helen!

Exclusiv. Andreea Bălan, super-ocupată în week-end. Avem imaginile


De cealaltă parte, Antonia spune despre Alex Velea că are toate calitățile necesare pentru a fi tătic și se declară cea mai fericită că formează o familie împreună:

„Îi spun să lăsăm copiii, pentru câteva zile, la părinții lui, iar el este de acord. După o oră după ce i-am dus, îmi spune că deja îi este dor de ei și că vrea să mergem să îi luăm. Întotdeauna mă învață să fiu mai bună. Dacă mă vede că sunt tentată să reacționez rău în unele situații îmi spune: Nu fi așa. Bunătatea te face să arăți mai bine. Aceasta este adevărata frumusețe a ta”.

Sursa foto: Instagram / Alex Velea