Claudia Gălățanu trăiește acum în Spania. Părinții lui Mario Fresh, pe numele său real Mario Gălățanu, conduc afaceri în afara țării, una fiind chiar în Tenerife, destinația de vacanță preferată a românilor care aleg Spania. ”Ei au decis să își cumpere o casă în Spania, mai exact în stațiunea Tenerife, și să renunțe la viața din țară.

Au considerat că acolo vor reuși din punct de vedere profesional să își clădească un viitor mai bun atât pentru ei, cât și pentru copii. Și-au deschis și un business și speră ca lucurile să decurgă conform… planului. Mai vin și prin Iași, însă, de stabilit, s-au stabilit acolo, cel puțin pentru viitorii ani”, au povestit apropiații familiei lui Mario Fresh.

Până în 2017, părinții lui Mario au trăit în Iași, unde au avut o pizzerie.

Cu un fiu cu peste jumătate de milion de urmăritori pe Instagram, e normal ca și mama să își dorească prezență pe social-media. Contul ei a depășit, miercuri, 10.000 de fani. Femeia e în al noulea cer. Și Mario, de asemeena. „Haideți că mai avem puțin și o facem pe mama fericită”, a scris acesta la Insta Story. Mesajul a fost de ajutor, pare-se.

Mario fresh „adoptat” de Velea

Mario Fresh este cunoscut în lumea industriei muzicale de ani buni, participând, încă din copilărie, alături de sora sa, Raluca, la diferite concursuri muzicale. S-a consacrat după ce a ajuns sub aripa lui Alex Velea, făcând parte din „Golden Boy Society”.

Mario e un cântăreț de succes, talentat, ultimul duet cu Andra e deosebit, astfel că duce o viață așa cum orice tânăr și-ar dori. În plus, are o iubită râvnită de mulți. El face cuplu cu Alexia Eram, fiica lui Alexandre Eram și a Andreei Esca, una dintre cele mai longevive și mai apreciate prezentatoare TV. Dragostea pentru tânăra fashionistă nu îi e însă de folos în relația cu „tatăl adoptiv” Velea.

Alexia Eram – sursa scandalului dintre Mario, Velea și Antonia

Cel mai neașteptat scandal al anului s-a petrecut recent în familia lui Alex, când cei doi „copii adoptați” ai săi, Lino Golden (22 ani) și Mario Fresh (21 ani) au rupt relația cu el și Antonia. Cearta a început între frumoasa Antonia și fiica Andreei Esca, care este iubita lui Mario Fresh. Apoi toată cearta în public și au urmat o serie de mesaje acide.

Un fan l-a întrebat pe tânărul artist „De ce Antonia nu o place pe Alexia?”. Mario Fresh a răspuns: “Asta e treaba lor, nu mă privește”, confirmând că de acolo se trage întregul război.

Antonia nu a asistat pasiv la mesajele pe care Mario și Lino le-au pus pe Instagram în cursul zilei de duminică și a ripostat: „Vă rog să nu vă mai lăsați păcăliți de «dramele» și «victimizările» care circulă online… sunteți extrem de naivi. Educația, Bunătatea și Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, și să nu uităm MODESTIA!

Mai departe, trageți voi o concluzie. Probabil, doar adulții și oamenii cu mintea la cap vor înțelege. Niciodată să nu tolerați aroganța și să nu uitați de unde ați plecat, și cine v-a ajutat sau să trădați oamenii care au fost lângă voi demult… este cel mai josnic gest. Nu vă mai pierdeți timpul online cu răutăți, când, de fapt, se întâmplă lucruri grave rău în jurul nostru și în lume care trebuie să ne preocupe (…)”.

Sursa foto: Instagram

Devine tot mai evident că tot scandalul Bianca – Bodi a fost o făcătură. Vreți detalii?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri