Simona Ionescu / Redactor Șef

Cătălin Zmărăndescu mai dichisit ca Rengle. Să vedeți numai ce a ajuns să facă – Exclusiv

Cătălin Zmărăndescu mai dichisit ca Rengle. Să vedeți numai ce a ajuns să facă – Exclusiv
Vă amintiți schimbul de replici acide din timpul reality show-ului Survivor, în care Cătălin Zmărăndescu a fost acuzat inclusiv de un discurs homofob la adresa lui Emil Rengle. Că a fost ceva natural sau regizat, nu avem de unde ști. Ce vedem însă e că după emisiune, cei doi au devenit foarte apropiați.

Asumat și conștient de atuurile sale, Emil Rengle este un exemplu pentru mulți, e, dincolo de toate un bărbat foarte atent la modul în care arată, se îngrijește, are o atenție deosebită pentru felul în care se îmbracă și cum iese în public.

Noul lui prieten, Cătălin Zmărăndescu a fost, mai toată viața lui, la polul opus. Sportiv și luptător, bodyguard o bună perioadă de timp, între timp a devenit tatăl a încă doi copii, micuți, de grădiniță, și savurează liniștea vieții de familie.

Cătălin Zmărăndescu merge la manichiură să-și fasoneze unghiile și cuticulele

Prietenia cu Emil Rengle pare să fi produs schimbări importante în conduita lui Cătălin Zmărăndescu. Fostul luptător în cușcă  este așa de atent la modul în care arată încât a ajuns inclusiv la salonul de manichiură.

Manichiura în rândul bărbaților e încă o procedură de îngrijire care, pe mulți români îi face încă să zâmbească, deși nu  ar trebui să fie ceva ieșit din comun. Niște mâini îngrijite sunt de apreciat deopotrivă la femei și bărbați.

Zilele trecute, Cătălin Zmărăndescu le-a arătat fanilor lui că ține să fie un bărbat model și îngrijit, în trend cu noile tendințe. El a fost la n salon unde și-a făcut manichiura. Și-a curățat cuticulele și și-a aranjat unghiile frumos, pentru a arăta bine și îngrijit. Mai apoi a trecut și pe la bărbier și frizer, pentru a-și aranja cum se cade și podoaba capilară.

După ce a trăit câțiva ani la Londra, Cătălin Zmărăndescu s-a însurat și a revenit în țară. El trăiește la Târgoviște, alături de soția sa și cei doi copii ai lor adorabili, o fetiță și n băiețel. Fostul bodyguard al lui Gigi Becali a deschis o academie sportivă unde antrenează adulți și copii, formând o nouă generație de luptători în ring.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre