Simona Ionescu / Redactor Șef

A fost sau nu bețiv Alin Oprea de la „Talisman”? Noi dezvăluiri

A fost sau nu bețiv Alin Oprea de la „Talisman”? Noi dezvăluiri
Un nou episod din epopeea „Talisman” s-a consumat la televizor. Cântărețul își învinovățește soția pentru problemele sale cu alcoolul. 

Pentru că nu reușește să se despartă în intimitate, solistul trupei „Talisman” continuă să spele rufele familiei în public. După ce a dezvăluit numeroasele aventuri ale Larisei, fosta soție, pe care a decis să le ascundă, până acum, de dragul copiilor, artistul scoate la iveală alte detalii din mariajul de peste două decenii.

Fiind acuzat public de fosta soție pentru consumul de alcool, Oprea a decis să spună care a fost, de fapt, motivul: ea. Oricine poate înțelege, însă, că problema e mult mai profundă.

S-a spus că fostul component al trupei „Talisman” a avut mari probleme cu alcoolul, iar soția sa a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-l ajuta să depășească viciul, însă potrivit spuselor artistului, adevărul este cu totul și cu totul altul.

Episoade  bahice favorizate de depresia post-partum a soției?

Invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Alin Oprea a mărturisit că a început să bea ca să se liniștească, după nașterea primului copil. Bețiile au fost favorizate, susține bărbatul, de comportamentul soției sale.


Ilinca Vandici rupe tăcerea. De ce a trimis-o bărbatul la psiholog

Celebra prezentatoare TV Ellen DeGeneres, un om de coșmar. Cum își chinuia, zi de zi, angajații


„Eu nu am avut probleme cu alcoolul niciodată. Adică am avut unele probleme după nașterea primului copil, când soția mea începuse să aibă un caracter agitat, irascibil, masculin aș putea spune” a dezvăluit Alin Oprea, care susține că nu poate fi catalogat drept bețiv, dat fiind că episoadele în care consuma alcool erau la distanță de luni de zile unele de altele, și că, în timpul lor, niciodată nu a fost agresiv verbal sau fizic cu cei din jurul lui.

„Ea m-a determinat să-mi găsesc un refugiu în consumul de alcool, dar nu eram un bețiv. Mă îmbătam la câteva luni, după care îmi făceam treaba. Nu eram agresiv, nici verbal, nici fizic. Nu am fost un bețiv, nu am fost un alcoolic, nu am ajuns în comă alcoolică la spital, nu am fost la o clinică de dezalcolizare, nu am fost irascibil niciodată din această cauză”, a mai spus Alin Oprea.

Artistul susține că nu a mai băut alcool de peste trei ani, de când Larisa s-a mutat în Londra.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre