Simona Ionescu / Redactor Șef

A înnebunit… de fericire Antonia? Ce i-a provocat o asemenea stare vedetei

A înnebunit… de fericire Antonia? Ce i-a provocat o asemenea stare vedetei
Mai zilele trecute Antonia părea de-a dreptul depresivă și li se confesa fanilor, pe InstaStory despre stările ei, greutatea vieții de mamă și cum credința îi e salvare întotdeauna.

Între timp a avut și aniversarea de 34 de ani, moment în care a fost răsfățată maxim de partenerul său, Alex Velea, cu poșete Balenciaga și alte cele. Alex Velea nu s-a uitat la bani și a cheltuit dintr-un foc în jur de 5.000 de euro pentru a-și răsfăța iubita.Copiii i-au organizat o petrecere, iar marea surpriză a fost că a participat și fiica ei, Maya, care, după divorțul divei de primul ei soț, a rămas încredințată tatălui și crește în Italia.

Antonia e foarte fericită că și-a găsit perechea perfectă

Zilele acestea Antonia nu-și mai încape în piele de fericire, și arată ceva piele fanilor dornici să afle noutăți din viața vedetei lor preferate. Artista s-a filmat și a postat imaginile în care își expune parte din abdomenul perfect tonifiat, cu pătrățele la vedere. Dar subiectul e altul. Femeie înaltă, Antonia se pare că s-a confruntat cu o reală problemă. Cântăreața este foarte înaltă. Iar de fiecare dată când a vrut să adopte moda pantalonilor ultra lungi, care să îi atârne pe jos, a avut probleme. Pentru că nu a găsit unii așa de lungi pe cât i-ar fi plăcut ei să poarte.

Antonia și-a găsit perechea perfectă

Dar problema a fost rezolvată, după cum dezvăluie, fericită, superba Antonia. Ea s-a filmat îmbrăcată în cea mai nouă pereche de jeans din garderoba ei. Sunt roșii, cu aspect frecat și sunt așa de lungi încât mai rămâne mult material în partea de jos, după  îmbrăcare. Bineînțeles, jeansii provin de la un mare brand internațional, și au fost scumpi.

Recent, frumoasa Antonia a lămurit că planurile de căsătorie cu Alex Velea au fost puse pe pauză. Chiar dacă în trecut ea și iubitul ei au făcut declarații despre cum își văd nunta, în final, artista dezvăluie că, probabil, aceasta nu va urma. „Având în vedere că suntem de aproape 11 ani împreună, e clar că nu actul în sine a fost esențial pentru noi, ci să avem o relație solidă, bazată pe iubire, respect și să avem o familie frumoasă”, a spus Antonia, într-un interviu mai vechi.

Revenind la înălțime, Antonia, care măsoară 1,78 m, e cu 10 centimetri mai înaltă decât partenerul ei. Dar acest detaliu nu constituie o problemă decât atunci când vedeta e în căutarea unor jeans extra lungi.

Sursa foto / video: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre