Simona Ionescu / Redactor Șef

Acesta e ceasul cu care a plecat Reghe de acasă? „A costat 1,2 milioane de dolari” și are o istorie ciudată

Acesta e ceasul cu care a plecat Reghe de acasă? „A costat 1,2 milioane de dolari” și are o istorie ciudată
16 ani au stat împreună, dar toată povestea de iubire dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Prodan a luat sfârșit. Și s-au dus pe apa sâmbetei și cele mai scumpe ceasuri.

Atunci când se iubeau nebunește, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf aveau obiceiul să-și dăruiască ceasuri scumpe.

Acesta e ceasul cu care a plecat Reghe de acasă? „A costat 1,2 milioane de dolari” și are o istorie ciudată

Recent, în podcastul lui Codin Maticiuc care a rupt Internetul în două, Anamaria Prodan l-a făcut de râs pe soarele ei, afirmând că a plecat de acasă cu două ceasuri. Pe care le-a vândut, iar banii i-a cheltuit cu amanta Corina. Impresara n-a specificat însă de care ceasuri e vorba, dar e posibil ca unul dintre cele pe care Reghe le-a valorificat să fie cel pe care chiar el i l-a dăruit fostei soții cu câțiva ani în urmă.

Realizat din aur alb și diamante

Este vorba de o adevărată operă de artă, realizată din aur alb și acoperită cu o mulțime de diamante, care, a spus Anamaria Prodan în trecut, a costat 1.200.000 de dolari. Un gest extrem de frumos ar spune toată lumea, însă sunt puțini cei care știu că pe ceas sunt ștanțate inițialele AP, adică Anamaria Prodan. De ce nu Anamaria Reghecampf? Să fi avut gânduri ascunse încă de pe atunci Laurențiu?

Impresara i-a dăruit lui Reghe un ceas doar de… 35.000 de euro

Când Laurențiu Reghecampf a împlinit 39 de ani, sexy impresara l-a cadorisit, la rândul său, cu un alt ceas. În acel moment, Reghecampf excela în Arabia Saudită și chiar înainte să plece, și-a arătat bijuteria. Un singur lucru se pare că nu au știut nici Anamaria, nici soarele ei.

Se spune că niciodată partenerii nu trebuie să-și dăruiască ceasuri, pentru că se vor despărți…

Și mai e un lucru pe care doar cunoscuții îl știu despre Laurențiu Reghecampf: își brodează numele pe manșete. De altfel, se vede și în fotografia de mai sus! Oare de unde o fi luat obiceiul acesta?

Sursă foto: cancan

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre