Exclusiv. De ce nu renunță Anamaria Prodan la verighetă. E un secret rușinos ar spune unii…

Exclusiv. De ce nu renunță Anamaria Prodan la verighetă. E un secret rușinos ar spune unii…
E una dintre cele mai interesante apariții din România și puține sunt vedetele care ajung la nivelul Anamariei Prodan.

Diamante fără număr, pietre prețioase, ceasuri de lux. Anamaria Prodan nu se uită la bani când la mijloc e imaginea ei.

Acestea sunt bijuteriile de care Anamaria Prodan nu se desparte niciodată

Toată lumea își dă coate când Anamaria Prodan apare la vreun eveniment, iar doamnele sunt curioase să vadă ce a mai răsărit pe mâinile impresarei. Pentru că bijuteriile Anamariei Prodan, în valoare de 1 milion de euro nu pot fi trecute cu vederea. Iar diamantele iau ochii tuturor. Fiica Ionelei Prodan e pasionată de bijuterii de firmă și diamante de când se știe și a reușit să strângă o avere la capitolul accesorii de lux. Iar de câteva dintre acestea nu se desparte niciodată.

Un singur ceas costă mai mult ca o casă

E vorba de celebrele brățări cu diamante, inele cu pietre prețioase și bineînțeles un ceas al cărui preț depășește valoarea unei case în cel mai luxos cartier.

Cu aceste bijuterii a apărut Anamaria Prodan și la Gala ISucces din Dubai și toată lumea a rămas extrem de impresionată. Ca să nu mai spunem de domni, care o admirau. Ce-i drept, orice bărbat și-ar dori să aibă lângă el o asemenea femeie puternică, care face bani din piatră seacă…

Nu renunță la Cartier

Brățările de care e îndrăgostită sunt cele de la Cartier, din aur cu diamante, cu prețuri de zeci de mii de euro/bucată. Cât privește ceasurile din colecția Anamariei Prodan, cel mai ce este un Richard Mille, care valorează câteva sute de mii de euro. De altfel, Anamaria a recunoscut recent că e pasionată de ceasuri și are atât o colecție Cartier cât și una Rolex.

În total 12 piese extrem de scumpe. Dar tot în seif se găsesc și ceasuri de la alte branduri celebre, respectiv Audemars Piguet sau Patek Philippe. Adică vreo 2 milioane de euro. Cum o fi lăsat Laurențiu Reghecampf o asemenea femeie?

 

De asemenea, Anamaria Prodan refuză să-și dea jos inelul de logodnă și verigheta, ambele cu diamante și foarte valoroase. Impresara spunea despre inelul de logodnă că ar fi costat circa 140 de mii de euro, iar noi am aflat un secret… rușinos, ar spune unii.

Laurențiu Reghecampf nu și-a permis să-i cumpere impresarei un inel atât de scump, astfel că ea l-a achiziționat în cadrul unui barther cu o casă de bijuterii. La fel și verighetele de nuntă. Lumea din oraș spune că până și inelele de pe mână, pe care pretindea că le-a primit de la viitorul ei fost soț sunt „muncite” de ea. Astfel, ea le-a și spus prietenilor că nu renunță la nimic din ce e al ei.

Dacă pe viitor va considera că iubirea față de tatăl copilului ei s-a stins, ea va monta diamantul pe o altă bijuterie, ar mai fi spus ea apropiaților.

 

Sursă foto: instagram, fanatik

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre