Prințesa Charlotte va moșteni una dintre cele mai emblematice bijuterii ale bunicii Lady Diana

Prințesa Charlotte va moșteni una dintre cele mai emblematice bijuterii ale bunicii Lady Diana
Ea este prima nepoată, prin urmare are dreptul de a alege dintre bijuteriile familiei. Iar aici e vorba de bijuteriile ambelor familii, inclusiv cele din casa Spencer.

Practic, prințesa Charlotte va moșteni una dintre cele mai reprezentative bijuterii ale bunicii sale, Lady Diana. Deocamdată fiica lui William și Kate are doar șase ani, deși le spune tuturor că are 16 ani. V-o puteți imagina pe prințesa Charlotte în ziua nunții ei? Experții regali dau ca sigur faptul că prințesa casei Cambridge va etala măcar o piesă iconică care i-a aparținut bunicii Lady D.

Charlotte, prima nepoată a Dianei va moșteni cea mai faimoasă bijuterie a sa, Tiara Spencer.

Prințul William s-a asigurat că fiica sa va primi tiara

Prințesa Charlotte este cea mai mare dintre nepoatele Prințesei Diana (Lilibet este a doua). Iar cum  Lady D nu a avut fete, conform tradiției, nepoata cea mare va fi prima destinatară pentru bijuteriile bunicii.  Un insider apropiat de casele Cambridge și Spencer a declarat pentru GoodToKnow că atunci când copilul va ajunge la vârsta majoratului, va avea privilegiul denumit „alegerea bijuteriilor de familie”.

Cea mai râvnită moștenire dintre toate este, desigur, Tiara Spencer, purtată de Lady Diana în ziua nunții.  În prezent, tiara este păstrată de fratele mai mic al Dianei, Earl Charles Spencer, care locuiește în Althorp pe moșia familiei.  Sursa, totuși, a dezvăluit pentru GoodToKnow că „William este foarte atașat de unchiul său și a întrebat dacă tiara mamei sale i-ar putea fi dată Charlottei într-o zi”.

Pe scurt, conform insiderului sunt deja în joc niște înțelegeri: „William este destul de conștient că contele are fete”, a continuat el, „dar cei doi au convenit că piesa iconică a Dianei îi aparține primei sale nepoate”, notează Elle.com.

Bijuterie veche de un secol

Tiara Spencer, veche de un secol, încrustată cu diamante, ar fi fost făcută din mai multe elemente diferite care au fost adunate de Garrard & Co. Limited (o casa de bijuterii care proiectează și produce bijuterii de lux și argint)  în anii 1930. Piesa centrală, în formă de inimă, a fost un cadou de nuntă pentru bunica Dianei, Lady Cynthia Hamilton.

În mod normal și conform obiceiului regal, mireselor regale li se împrumută o coafură sau o diademă direct de la regină.  Cu toate acestea, pentru nunta ei, Prințesa Diana a preferat să poarte minunata moștenire a familiei, la fel și surorile Dianei, Lady Sarah McCorquodale și Lady Jane Fellowes, precum și nepoata ei Celia McCorquodale.

Atunci când sosește ziua cea mare, prințesa Charlotte poate alege să continue tradiția și – din moment ce pare să iubească poveștile despre bunica ei paternă – este probabil că o va face.

Sursa foto; Instagram

Recomandarile noastre