„Acum am șase ani, fac ce vreau!” Prințesa Charlotte e pregătită să devină regină, să vedeți ce spune despre vârsta ei

„Acum am șase ani, fac ce vreau!” Prințesa Charlotte e pregătită să devină regină, să vedeți ce spune despre vârsta ei
Prințul William dezvăluie că prințesa Charlotte „crește repede” și spune oricui o întreabă că are 16 ani, nu șase!

Prințesa Charlotte e pregătită să devină regină, tocmai a împlinit șase ani, dar are deja multă încredere și o atitudine îndrăzneața. Consideră că a ajuns deja la vârsta la care nimeni nu îi mai poate spune ce să facă. Prințesa Charlotte a decis că poate lua singură toate deciziile. Tatăl ei, prințul William, în vârstă de 38 de ani, a dezvăluit că prințesa spune că are „16 ani” când e întrebată câți ani are. Și mai spune așa: „Acum am șase ani și fac ce vreau!”.

Kate Middleton, în vârstă de 39 de ani, mama prințesei de șase ani a găzduit duminică o mică petrecere în grădina palatului Kensington pentru a marca ziua de naștere a acesteia, invitând „o altă familie” cu care să sărbătorească. Normele de socializare pe timpul pandemiei, permit ca doar două familii să poată să organizeze evenimente împreună. Ceea ce a dus la invitarea doar a unei alte familii cu care sa sărbătorească aniversarea în grădina lor de la Palatul Kensington.

Prințesa Charlotte e pregătită să devină regină

Când a fost întrebat dacă Charlotte a avut o „frumoasă zi de naștere”, William a răspuns: „Ea a fost foarte încântată. Din păcate, pentru ea, evident, anul trecut, nu a existat nici o petrecere de naștere din cauza lockdownului. Dar anul acesta am reușit să avem invitați. Deși nu a fost o petrecere ca atare, date fiind condițiile de distanțare socială. Dar am făcut-o cât mai distractivă pentru ea”.

„Acum am șase ani, fac ce vreau!” Prințesa Charlotte e pregătită să devină regină, să vedeți ce spune despre vârsta ei

Prințesa Charlotte, cea de-a doua dintre cei trei copii ai ducelui și ducesei de Cambridge, a împlinit duminica trecută șase ani.

Prințul William a concluzionat: „Cresc foarte repede”

Palatul Kensington a lansat un portret al prințesei zâmbitoare pentru a marca aniversarea. Prințul William s-a întâlnit în această perioadă și cu jucătorii echipei de fotbal “Aston Villa”. A făcut o vizită de inaugurare a  noului centru de performanță de ultimă generație destinat echipei. Ducele de Cambridge, în vârstă de 38 de ani, care a sprijinit echipa din Birmingham încă din copilărie, a fost văzut discutând și râzând cu jucătorii la terenul de antrenament din Warwickshire.

William a aflat cum clubul și-a deschis facilitățile pentru clinicile prenatale, conduse de Birmingham și Sandwell NHS Trust. Și că reprezentanți de la Villa Kitchen (o fundație finanțata de echipa de fotbal Aston Villa ) oferă 1.000 de mese calde în fiecare săptămână organizațiilor caritabile din Birmingham, scrie Daily Mail.

Sursa foto: Instagram

Regina Elisabeta lansează una după alta băuturi. După gin, face bani cu bere

Recomandarile noastre