Fiul nelegitim al lui Arnold Schwarzenegger, anunț despre noua carieră. Iată cât de mult seamănă cu celebrul lui tată!

Fiul nelegitim al lui Arnold Schwarzenegger, anunț despre noua carieră. Iată cât de mult seamănă cu celebrul lui tată!
Fiul lui Arnold Schwarzenegger, Joseph Baena, în vârstă de 23 de ani, arată cool când își anunță noua sa carieră. A făcut anunțul chiar înainte de a se îndrepta către sala de sport pentru a-și antrena mușchii. Așchia nu sare departe de trunchi.

A vrut să fie fix ca tatăl său, dar s-a răzgândit, iată cu ce se ocupă fiul din flori al lui Arnold Schwarzenegger. Joseph Baena a postat pe rețelele sociale despre noua lui carieră de agent imobiliar după care arătat un selfie cu el în sala de culturism.

Fiul lui Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 23 de ani, a postat pe Instagram un selfie în care anunța schimbarea stilului său de viață cu 180 de grade. Dacă până acum grija lui principală era să se antreneze și să arate plin de mușchi, acum ține un clipboard într-o mână și arătând spre o proprietate din fundal. Fiul lui Arnold a scris despre noua sa îndeletnicire: cea de agent imobiliar.

Cu ce se ocupă fiul din flori al lui Arnold Schwarzenegger

Postarea a fost publicată cu textul: „Sunt super încântat să încep o nouă carieră în domeniul imobiliar. Aștept cu nerăbdare să creștem împreună și să învăț de la echipa mea, dar cu atât mai mult, aștept cu nerăbdarea să vă instalăm într-o casă nouă!”.

El a anunțat și aria pe care o va acoperi în calitate de agent. „Voi avea sediul în principal în West LA și Silicon Beach. Deci, dacă cumpărați, vindeți sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să-mi scrieți în privat. Puteți da tag oricui știți că vrea sa cumpere sau să vândă o proprietate”.

Mândru de fizicul său. Seamănă ca două picături de apă cu tata

Nu este prima dată când Joseph își expune  fizicul impresionant. În martie, el a publicat o serie de fotografii, fără cămașă, pe Instagram. Joseph, care a călcat pe urmele tatălui său pentru a deveni culturist, postează din când in când pe Instagram și InstaStory  rezultatele muncii sale de la sala de forță. Toată lumea a observat asemănarea dintre tânăr și tatăl său.

De altfel, chiar acesta se ocupă de antrenamentele lui Joseph. Actorul american Arnold Schwarzenegger este foarte mândru de fiul său. Îl felicită pentru maniera în care a progresat, inclusiv prin intermediul unor mesaje postate pe rețelele sociale. De ziua lui Joseph i-a scris ceva foarte frumos: „La mulți ani, @ projoe2! Ador să te văd cum progresezi cu antrenamentele tale, cu munca ta și cu fiecare aspect din viața ta. Abia aștept să văd ce urmează. Te iubesc!”

De ce nu se poate căsători Arnold cu femeia pe care o iubește

Înainte de a deveni vedetă de film și apoi politician, Arnold a fost un culturist campion în țara sa natală Austria și, în consecință, s-a ales cu porecla „Stejarul Austriac”. În 1970, la vârsta de 23 de ani, a devenit cel mai tânăr câștigător vreodată al titlului Mister Olympia în culturism.

Arnold și fosta lui soție, Maria Shriver, au împreună patru copii –  Katherine, 31 de ani, Christina, 29, Patrick, 27 de ani și Christopher, 23. Maria s-a despărțit de Arnold în urmă cu un deceniu. Asta după ce a devenit oficial faptul că actorul este tatăl lui Joseph Baena. Fiul a rezultat din relația cu menajera familiei, Mildred Baena. Băiatul a venit pe lume în perioada în care se năștea și mezinul legitim al celebrului actor.

Deși Arnold este acum într-o relație cu  fizioterapeutul său, Heather Milligan, o blondă de 46 de ani, divorțul său de Maria nu a fost încă finalizat, scrie Daily Mail.

Sursa foto: Instagram

O femeie a dat naștere unui băiețel, în timpul unei curse cu avionul. Nu știa că era însărcinată. FOTO

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre