O femeie a dat naștere unui băiețel, în timpul unei curse cu avionul. Nu știa că era însărcinată. FOTO

O femeie a dat naștere unui băiețel, în timpul unei curse cu avionul. Nu știa că era însărcinată. FOTO
O femeie, care se îmbarcase într-o cursă din Salt Lake cu destinația Honolulu, a dat naștere unui băiețel în timpul cursei cu avionul.

Situație inedită într-un avion al companiei Delta Airlines, ce transporta pasageri din Salt Lake City în Honolulu, Hawaii. O femeie a dat naștere unui băiețel, chiar la bordul avionului. Partea ciudată este că Lavinia „Lavi” Mounga nu știa că este însărcinată, astfel că în momentul în care au început contracțiile, femeia s-a speriat. 

Norocul ei a fost că la bordul avionului se afla un echipaj medical, care a adus pe lume băiețelul și i-a acordat femeii primul ajutor. Dr. Dale Glenn, medic de familie la Hawaii Pacific Health și asistentele medicale NICU Lani Bamfield, Amanda Beeding și Mimi Ho au ajutat-o pe Mounga să nască la 27 de săptămâni. 

A dat naștere în timpul cursei cu avionul. Au tăiat cordonul ombilical cu șireturile 

O femeie a dat naștere unui băiețel, în timpul cursei cu avionul. Cursa a aterizat abia la trei ore distanță. „Nu știu cât de norocos este un pacient încât să aibă trei asistente medicale neonatale de terapie intensivă în același zbor atunci când naște de urgență, dar asta a fost situația în care ne-am aflat. a spus proaspăta mămică în comunicat. „Toată lumea a sărit imediat și a ajutat”, a mai mărturisit Mounga. 

Deoarece grupul nu avea instrumentele obișnuite pe care le are în spital, Glenn s-a bazat pe pregătirea medicală în sălbăticie, iar el și asistentele au folosit șireturi pentru a lega și tăia cordonul ombilical al bebelușului, se arată în comunicat. De asemenea, au fabricat încălzitoare pentru bebeluși din sticle puse la microunde și au folosit un ceas smartwatch pentru a măsura ritmul cardiac al nou-născutului, menținându-l stabil pentru cele trei ore necesare pentru aterizare.

Femeia nu știa că era însărcinată 

naștere avionul

Mounga, care locuiește în Orem, Utah și călătorea în Hawaii în vacanță cu familia, nu știa că este însărcinată. „Sora noastră nu știa că este însărcinată, așa că a fost la fel de șocată ca și noi ceilalți când s-a născut nepotul nostru!” au scris surorile femeii pe o pagină GoFundMe care a strâns aproape 6.000 de dolari. 

Foto: Facebook, Hawaii Pacific Health

Cum aleargă Oțil după actele de însurătoare. Anunțul dimineții

Recomandarile noastre