Viața secretă a româncei căsătorită cu actorul din „Games of Thrones”

Viața secretă a româncei căsătorită cu actorul din „Games of Thrones”
Ana Ularu este una din actrițele noii generații din România, care are deja o carieră internațională de succes. Tânăra actriță tocmai apare în două seriale produse de importante rețele de streaming.

În vârstă de 37 de ani, Ana Ularu, una dintre actrițele din România care au reușit să-și creeze o reputație la nivel internațional. Actrița are în palmares peste 50 de filme și seriale românești și străine. A jucat alături de unii dintre cei mai mari actori ai lumii: Tom Hanks, Keanu Reeves, Bradley Cooper, Jeremy Irons etc.

Ana Ularu e una din actrițele române cu carieră internațională de succes

Două producții internaționale o au în distribuție pe talentata actriță Ana Ularu: serialul „The Power“, de pe platforma Amazon Prime (lasat cu succes în luna martie), și „Spy/Master“, un serial despre spioni și Ceaușescu, serie care va avea premiera internațională la HBO Max, luna aceasta, pe 19 mai. În plus, apare și în spectacole de teatru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ularu (@anaularu)

Dincolo de vizibilitatea maximă de care are parte pe ecrane și în sălile de teatru, pe atât de discretă e Ana Ularu când vine vorba de viața sa de familie. Puțini din fanii ei știu că românca este căsătorită cu un actor care apare în cunoscuta seria „Game of Thrones”. Și mai puțini știu că aceștia nu s-au cunoscut. Așa cum nea-m fi așteptat, pe platourile de filmare. Ana și Marc s-au întâlnit prima dată unul cu altul într-un muzeu. Actorul german Marc Rissman (43 de ani) este soțul Anei Ularu. Cei doi au  împreună o fetiță mică.

Ana Ularu și soțul ei s-au cunoscut la muzeu

„Viața mea s-a schimbat din nou, major, pentru că într-o zi am plecat și am intrat într-un muzeu. Am plecat de la o probă și, în loc să mă duc să mănânc, am intrat într-un muzeu. Eram destul de deziluzionată. Dar, absolut pe neașteptate, acolo l-am cunoscut pe soțul meu, pe omul cu care am familia pe care o am azi. A fost una dintre lecțiile alea din categoria «plănuiește mai puțin, pentru că lucrurile oricum funcționează sub alți parametri».

Actrița e căsătorită cu un actor din „Game of Thrones

Pentru că soțul meu e tot actor, adesea suntem întrebați «Și pe ce platou de filmare v-ați întâlnit?». Nu ne-am întâlnit pe nici un platou de filmare, ci într-un muzeu. Ceea ce e foarte frumos, fiindcă eu nu prea cred în romanțele de platou, mi se par așa o trivialitate. Noi am avut șansa să ne cunoaștem într-un mod foarte de modă veche, dincolo de vulnerabilitățile actorului aflat pe un platou de filmare.

Copilul, pretextul perfect pentru dat pe tobogan: „Îmi doream de mult…”

De ceva vreme, toate zilele noastre libere sunt dedicate fetiței și, în general, programul ni-l facem în jurul ei. Timpul nostru, al părinților, e cât doarme ea la prânz și seară, după ce se culcă. Cel puțin în perioada asta, principala noastră ocupație e crescutul copilului. Asta e cel mai important. Așa că și o zi liberă înseamnă tot timp împreună. Dacă vremea permite, ducem fetiță cât mai mult afară din casă: mergem în parcuri, ne jucăm împreună, ne dăm pe tobogane împreună…

În ultima vreme, ne-am dat pe tobogan pe săturate – ceea ce îmi doream demult, doar că acum am o scuză, am pretextul perfect. Mergem prin muzee, descoperim împreună expoziții, cafenele, librării… Mai ales dacă suntem într-un oraș străin, pur și simplu o luăm la pas și explorăm lumea”, a povestit Ana Ularu, pentru Formula AS.

Marc Rissman, gelos pe Bradley Cooper?

Ana Ularu și  Marc Rissman apar în producții de renume. Ea a apărut în filme cu Tom Hanks, Bradley Cooper sau Keanu Reeves, la Hollywood, dar și în seriale de mare succes, precum „Familia Borgia” sau „The Power”, în timp ce „Spy/Master” este cel mai așteptat proiect al ei. Marc Rissman a jucat în „Game of Thrones” sau „The Last Kingdom”. „Este la fel de frumos şi în realitate şi are un umor extraordinar”, a spus Ana despre Bradley Cooper.

Un serial despre spioni și Ceaușescu în care joacă Ana Ularu, va apărea pe 19 mai

„Copilul meu e magic, sunt în adorație absolută și simt că ce primesc e o pace interioară nouă, o dimensiune mărită a sufletului meu, condimentate cu stresul și teama constante de a fi părinte. Cred că asta se topește un pic și în ce aduc pe scenă”, spunea Ana, în iunie 2022, pentru Curatorialist. Până acum,  Ana și nici Marc nu și-au arătat fetița pe rețelele sociale. Absolventă a U.N.A.T.C., generația 2010 cu un premiu Gopo în portofoliu pentru rolul Matildei în Outbound, Ana Ularu vorbește, pe lângă română și engleză, spaniolă, franceză și italiană.

Sursa foto: Instragram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre