Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița Jeni Nicolau, despre suferința provocată de producătorii tv. „Acum mă curtează pentru că le aduc audiență”. Exclusiv RV

Actrița Jeni Nicolau, despre suferința provocată de producătorii tv. „Acum mă curtează pentru că le aduc audiență”. Exclusiv RV
Autenticitate, bucurie, artă. Așa ar putea fi descrisă în doar trei cuvinte actrița Jeni Nicolau, o minune de om. Dacă acum producătorii se „bat” pentru a o aduce în emisiunile lor, în trecut lucrurile nu au stat deloc așa. Jeni Nicolau ne-a povestit momente prin care a trecut, care sunt greu de înțeles...

Jeni Nicolau, femeia care s-a născut cu comedia în sânge, face parte din categoria, tot mai rară în ziua de azi, a persoanelor care știu ce înseamnă respectul. Dar nu puține au fost situațiile în care respectul nu i s-a întors. Și au existat producători care i-au pus bețe în roate în trecut, pentru că… nu prezenta atât de mult interes ca și acum.

„Nu eram atât de bună pentru emisiunile lor”

Și a durut-o acest lucru. Cum îi doare pe mulți artiști care își cunosc valoarea, dar sunt tratați așa cum nu merită. Jeni Nicolau a fost însă o fire puternică și ne-a mărturisit că n-a pus la suflet, pentru că întotdeauna a crezut în steaua ei norocoasă.

„Mulți producători mă curtează acum, pentru că le fac audiență, dar în trecut au existat oameni care mi-au pus bețe în roate.

Nu eram atât de bună pentru emisiunile lor, când auzeau de mine spuneau „E… e…”. Și e foarte rău acest lucru, pentru că sunt mulți artiști slabi de înger, care-și pierd încrederea. Mie nu mi-a păsat. Producătorii, nu toți, nu vreau să se înțeleagă greșit, mai iau și șpagă. Mie nu mi s-a întâmplat, dar am auzit”, a mărturisit actrița pentru cititorii Rețete și Vedete (RV).

„Nu poți să iei un om de pe stradă sau de pe tiktok să-l faci vedetă”

Jeni Nicolau, actrița cu suflet mare

De asemenea, Jeni Nicolau trage un semnal de alarmă privind modul în care apar vedete, peste noapte, ca ciupercile după ploaie. „Nu poți să iei un om de pe stradă sau de pe tiktok să-l faci vedetă. Să faci audiență cu orice preț… Există un Dumnezeu pe lumea asta care ți-a dat posibilitatea ție, ca producător, să dai oamenilor o stare de bine, iar tu ce faci? Râzi de om… Eu am o autoironie extraordinară și totdeauna am râs de mine, nu mi-am bătut joc de cineva”, afirmă artista.

„M-a întrebat cineva de ce nu o iau pe mama la emisiune. Mama e moartă de 23 de ani”

Jeni Nicolau susține că au fost cazuri în care a fost invitată la emisiuni și nimeni nu a dat o căutare simplă pe internet să vadă cine este cu adevărat actrița. „M-a întrebat cineva de ce nu merg la concursuri de umor. Păi, eu fac asta de 30 de ani! Să redevenim umani, comedia înseamnă educație. Într-o zi am fost sunată și întrebată dacă nu vreau să vin  cu mama mea la o emisiune.

Păi, mama e moartă de 23 de ani. Sau să vin cu copiii. Dacă se citea un singur articol despre mine, se vedea clar că eu, din nefericire, nu am copii. Eu nu sufăr de lipsă de atenție. Am 2 milioane de urmăritori, 11 milioane de aprecieri pe tiktok, am de lucru pentru următorii ani”,  a mai precizat artista.

„Adevărul spus în glumă”

Jeni Nicolau, lansarea cărții

Cu puțin timp în urmă, Jeni Nicolau, femeia care dăruiește cu toată ființa sa, și-a împlinit un vis: a scos cartea „Adevărul spus în glumă”. Ca o descărcare a vieții… Gânduri dintr-un suflet mare pentru alte suflete. Și are un sfat pentru tineri. „Am avut spectacolul de lansare a cărții cu sala arhiplină, cu o emoție care a durat patru ore.

Mi-am câștigat dreptul de a le spune tinerilor care lucrează în televiziune și presă: Mergeți înainte. Indiferent de ce spun unii sau alții. Credeți în voi și nu lăsați pe nimeni să vă umilească”, a încheiat Jeni Nicolau.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre