Simona Ionescu / Redactor Șef

Actrița Julia Fox a anunțat că e lesbiană, după ce a făcut un copil cu fostul soț și s-a iubit cu Kanye West

Actrița Julia Fox a anunțat că e lesbiană, după ce a făcut un copil cu fostul soț și s-a iubit cu Kanye West
Românii au proverbe frumoase și pline de sens. Unul spune că e „mare grădina raiului, destui au sărit gardul”. Cam așa se întâmplă la Hollywood.

După ce a făcut un copil cu fostul soț și s-a iubit cu Kanye West, actrița Julia Fox a anunțat acum că e lesbiană. Nici mai mult, nici mai puțin. Aceasta și-a dezvăluit noua orientare sexuală menționând și că de peste doi ani stă „pe sec” nefiind implicată în nicio relație.

Săptămâna aceasta, actrița în vârstă de 34 de ani și-a deschis sufletul despre sexualitatea sa, ca răspuns la un videoclip pe TikTok al utilizatorului @emgwaciedawgie, care a spus: „Îmi place când văd o lesbiană cu iubitul ei. E ca și cum ‘Aww, urăști acel bărbat. Literalmente îl urăști’”.

Actrița Julia Fox are un fiu, Valentino, cu fostul ei soț (Instagram)

Fox a adăugat un răspuns la sfârșitul videoclipului, spunând: „Hei, aceea eram eu. Eu eram acea lesbiană. Îmi pare rău, băieți. Nu se va mai întâmpla”.

Fanii au primit cu bucurie vestea, mulți exprimându-și entuziasmul pentru ea. „Sunt atât de fericit pentru tine”, a scris cineva, în timp ce altcineva a adăugat: „Asta mă face atât de fericit”.

Lesbiana Julia Fox a făcut un copil și s-a iubit cu Kanye West

Pentru unii, această veste poate să nu fie surprinzătoare, deoarece Fox, care a fost căsătorită cu Peter Artemiev între 2018 și 2020, a dezvăluit anterior că ar putea să înceapă să se întâlnească cu o femeie. „Am ceva os gay (în corpul meu) și trebuie să explorez asta un pic mai mult”, spunea ea într-un interviu, în 2022. „Poate că foștii mei prieteni nu greșeau când mă numeau lesbiană și se plângeau că nu voiam niciodată să fac sex cu ei”, a mai continuat vedeta.

Julia Fox are un fiu de 3 ani, Valentino, împreună cu fostul ei soț, Peter Artemiev. După despărțirea de acesta, actrița a avut o relație scurtă cu Kanye West în 2022, în timpul divorțului acestuia de Kim Kardashian.

La petrecerea de ziua ei, în 2022, Julia Fox și prietenele ei au primit cadouri poșete Hermes Birkin de la Kanye West (Instagram)

În scurta perioadă cât a fost împreună cu West, Julia Fox și-a serbat ziua de naștere. Ea și prietenele ei au avut parte de o surpriză uriașă din partea lui Kanye West, care le-a făcut cadou genți Hermes Birkin. Prețul unei astfel de genți poate varia între 25.000 și 200.000 de dolari. Kanye i-a oferit Juliei un Birkin mare, în timp ce prietenele ei au primit modele mai mici.

Nu se mai vede cu nimeni din 2022

Într-un interviu din 2023 cu New York Times, frumoasa italo-americană a recunoscut că, pe durata relației lor, nu a avut relații intime cu West. Conform Page Six, Fox nu a fost văzută public cu un alt partener de la despărțirea de Kanye West. În legătură cu acest aspect al vieții ei, vedeta spune că nu are nicio problemă. „2,5 ani de celibat și niciodată nu m-am simțit mai bine, sincer” a împărtășit ea pe TikTok în luna mai.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre