Simona Ionescu / Redactor Șef

Adelina Pestrițu, schimbare radicală de look. Vedeta s-a aliniat cu alte „surate” mondene și s-a transformat așa – Exclusiv

Adelina Pestrițu, schimbare radicală de look. Vedeta s-a aliniat cu alte „surate” mondene și s-a transformat  așa – Exclusiv
Ironizată prin vară de fostul iubit, ca fiind 1„mama bunelor maniere”, Adelina Pestrițu nu a mai făcut titluri de presă picante de o bună bucată de vreme. Însă, neobosită cum o știți, a pus ceva la cale.

Adelina Pestrițu e una din vedetele – influencer foarte bine cotate în showbiz-ul românesc și  chiar dacă acum e familistă și mamă, ține să aibă apariții cât mai incitante și stilate, ori de câte ori are ocazia. Ea este apreciată pentru modul atractiv în care se îmbracă de fiecare dată, și gustul cu care știe să își combine hainele și accesoriile.

Brunetă cu părul tuns bob, vedeta a avut zilele acestea nevoia să facă o schimbare. E un moment care vine în viața oricărei femei. Prin urmare, vedeta s-a aliniat cu „suratele” mondene și a apelat la un truc neașteptat în cazul ei, care promovează tot ce e natural.

Adelina Pestrițu, schimbare radicală de look

După Bianca Drăgușanu și Oana Roman, ca să dăm numai două exemple, care  au purtat și poartă cu plăcere și pasiune peruci sau extensii de păr, Adelina Pestrițu a ajuns și ea la extensiile de păr. Mai degrabă, putem spune că a călcat pe urmele Lidiei Buble.  Care, și ea, și-a reconsiderat aspectul fizic, schimbându-și culoarea părului și lungindu-și, cu extensii, podoaba capilară.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adelina Pestritu (@adelina.pestritu)

Dar Adelina Pestrițu le-a dat clasă tuturor. Extensiile brunete ca pana corbului pe care le portă ar putea să o facă invidioasă și pe Rapunzel. Au o strălucire superbă și o lungime considerabilă – aproape un metru. Dacă nu ne credeți, admirați-i ultima postare de pe rețelele sociale, de numai o zi. Aflată pe o terasă, vedeta își amintește că și-a pus extensii. Și face un gest aproape de luptătoare ninja cu coada ei de păr lungă și deasă.

Schimbarea este cu atât mai mare cu cât bruneta, de ani buni, își poartă părul tuns scurt, în relativ aceeași formă de bob. În ultima perioadă a și-a lăsat părul să crească, până la dimensiunea umerilor. Dar acum a decis că e momentul pentru o schimbare.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre