Simona Ionescu / Redactor Șef

Adevărul neștiut despre căsnicia Alinei Sorescu cu Alexandru Ciucu. Când a dispărut bărbatul

Adevărul neștiut despre căsnicia Alinei Sorescu cu Alexandru Ciucu. Când a dispărut bărbatul
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au dat vestea despărțirii în 2022, după 12 ani de căsnicie. Acum însă, cântăreața a rupt tăcerea vizavi de divorț și a povestit cum au stat, de fapt, lucrurile între ei, dar și când s-a produs ruptura reală.

Cu toate că și-au anunțat despărțirea în urmă cu doi ani, în 2022, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu încă își dispută în instanță programul de vizite pentru cele două fetițe pe care le au împreună. Recent, Alina Sorescu a rupt tăcerea și a vorbit despre ruptura dintre ea și designer, mărturisind când s-a produs, de fapt, despărțirea. 

În urmă cu peste o lună, Alexandru Ciucu a fost prins cu Oana Vlădescu, despre care s-a spus că ar fi fost amanta lui de 11 ani, încă de pe vremea în care era căsătorit cu Alina Sorescu. Ba chiar Ciucu și-ar fi dus amanta în apartamentul în care locuise cu Alina Sorescu. Aceasta din urmă a reacționat tranșant la momentul respectiv, declarând doar că „adevărul iese întotdeauna la suprafață atunci când imaginea pe care dorim să o promovăm nu este și cea reală”. 

Alexandru Ciucu nu mai locuia în țară de 8 luni la momentul despărțirii 

În cadrul unei emisiuni TV, Alina Sorescu a dezvăluit că, în ciuda faptului că despărțirea a fost anunțată oficial în 2022, ea nu mai locuia în aceeași casă cu Ciucu de 8 luni: „M-am gândit că nu va fi ușor, cu toate implicațiile. Fetițele simțeau lucrurile astea, pentru că ele erau mai vechi. 

Alina Sorescu și Alexandu Ciucu nu mai locuiau împreună de 8 luni, atunci când s-a anunțat despărțirea, spune cântăreața

Tatăl fetelor locuia deja de 8 luni într-o altă țară, era deja o pregătire pentru momentul care a urmat. M-am temut de cum vor influența factorii externi fetele, ceea ce eu nu pot controla. Părinții mei au fost alături de mine dintotdeauna, desigur că ei nu și-au dorit să ajung aici”, a declarat Alina Sorescu. 

Alina Sorescu regretă că nu a divorțat mai devreme 

De asemenea, artista a recunoscut că regretul ei este că nu s-a despărțit de designer mai devreme, ținând cont că lucrurile nu mai mergeau bine de multă vreme, conform spuselor ei: „Poate că nu am luat decizia mai devreme (n.r. să divorțeze).  Lucrurile între noi erau mai vechi, nu e ceva ce s-a întâmplat din senin”, a mai transmis cântăreața. 

Cântăreața a recunoscut și că lucrurile s-au terminat rău între ea și fostul soț, dar că are încredere în justiție: „Am încredere în decizia judecătorilor, în profesionalismul doamnei avocat și sper ca decizia să fie una în interesul fetițelor. Ele primează, binele lor. Practic este apelul procesului de divorț, în care discuția noastră este pe marginea programului. De Paște este în vigoare programul dat de ordonanța cu care funcționăm până în prezent, adică vacanța la jumătate”, a încheiat Alina Sorescu.  

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre