Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Daminescu, mărturisiri despre relația cu soția și cea mai mare dorință. „Eu sunt ciuca bătăii”

Adrian Daminescu, mărturisiri despre relația cu soția și cea mai mare dorință. „Eu sunt ciuca bătăii”
Una dintre cele mai mari voci ale României, Adrian Daminescu își revine după cea mai grea palmă dată de viață. Artistul a vorbit despre relația minunată pe care o are cu soția sa.

Într-un interviu recent, Adrian Daminescu a vorbit despre relația cu soția sa, femeie care „a venit și mi-a dat viață”.

E un artist fenomen, dar puțini știu că în tinerețe Adrian Daminescu și-a dorit să facă medicină. Cel care l-a îndrumat să continue drumul muzicii a fost tatăl său. „Aș fi optat pentru medicină. Am vrut să fac asta. Dar tata mi-a spus: “Ai studiat o viață muzică și acum vrei să te duci la medicină?

Ai învățat și tu puțină fizică acolo și vrei să mergi la medicină”. Și atunci m-am dus la Conservator. Nu-mi pare rău, pentru că este o meserie atât de frumoasă, atât de aprofundabilă, încât nu mai ai timp să te gândești la toate porcăriile, vezi numai lucrurile bune din viață”, a declarat Adrian Daminescu pentru Fanatik.

„Îi mai cedează nervii pe calmul meu”

Relația pe care Adrian Daminescu o are cu soția sa și-ar dori-o multe vedete. Cei doi se iubesc mai mult decât ar putea să spună vreodată, iar artistul susține că ea este cea care atunci când a venit i-a dat viață. „ Soția mea a venit și mi-a dat viață. Ea este un om special. Un om vulcanic, exact invers față de cum sunt eu. Eu sunt “ciuca bătăii”. Mă ia cu sfaturi, îmi spune ce să fac, începe să țipe, să se agite. Eu nu mai sunt așa. Am fost și eu mai demult, ea e încă tânără, e cu 15 ani mai tânără decât mine. Dar ne completăm perfect.

Adrian Daminescu și-a revenit după o boală cumplită

„Se duce într-un magazin și se îmbracă frumos, cu bani mai puțini”

„ (…) nu avem țeluri comune. Țelul nostru este să supraviețuim în mod onorabil, atât. Soția mea nu se duce să se îmbrace de la Gucci, de la firme mari. Se duce într-un magazin și se îmbracă frumos, cu bani mai puțini. E mai drămuită decât mine. Îi mai cedează nervii pe calmul meu. Ea se enervează și eu citesc ziarul. Ea e liniștită, dar nu foarte liniștită. Dacă vasele sunt spălate, ea le mai spală o dată” mai spus artistul.

„Vreau neapărat să merg la pescuit

În perioada celor doi ani cât s-a luptat cu boala, Adrian Daminescu a avut o singură dorință: să meargă la pescuit. „Cum am fost bolnav vreo doi ani de zile, nu am putut să ies din casă. Și abia așteptam momentul, să îmi revin. (…) Nici nu aveam energia respectivă, ca să pot să ies afară. Eram ușor legumă.

Acum am început să îmi recapăt musculatura, ca în orice boală de genul acesta, care te trântește la pământ de nu te vezi. Am reușit să-mi pun musculatura înapoi și să-mi recreez rezistența necesară pentru a putea trăi. Acum am zis că vreau să merg neapărat la pescuit. E una dintre pasiunile mele și îmi face mare plăcere”, susține celebrul cântăreț.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre