Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Minune, despre puterea credinței. „Au venit doi îngeri prima dată, apoi a venit Dumnezeu”

Adrian Minune, despre puterea credinței. „Au venit doi îngeri prima dată, apoi a venit Dumnezeu”
Încă din copilărie a înțeles că Dumnezeu este cel mai bun prieten al său și tot ce i-a cerut, a primit. De aceea, Adrian Minune știe că atâta vreme cât are credință în suflet, nimic nu i se poate întâmpla.

Nu s-a bătut niciodată în piept cu credința pe care o are, pentru că acest lucru se simte. Dar Adrian Minune nu contenește să-i mulțumească lui Dumnezeu pentru toate lucrurile bune pe care i le-a dat. De la vocea sa extraordinară, la familia minunată.

Și-a tatuat pe spate momentul în care l-a văzut pe Dumnezeu

„Nu vreau să fiu arogant, dar cred că a venit biserica la mine. Au venit doi îngeri prima dată, apoi a venit Dumnezeu. L-am văzut pe Dumnezeu. Ce au vorbit îngerii știu, ce a vorbit Dumnezeu, nu. Dar a venit Dumnezeu”, a povestit Minune. După acel episod din viața sa, și-a tatuat pe spate momentul în care Domnul i-a apărut în față, cu niște trepte, Dumnezeu, doi porumbei. „Ei sunt foarte sus, iar eu sunt jos, în genunchi, mă rog”, a recunoscut artistul în podcast-ul lui Bursucu.

,,Mi-a dat harul cel mare”

Adrian Minune l-a văzut pe Dumnezeu…

A avut nenumărate cumpene în viață și singurul lucru pe care l-a făcut a fost să se lase în mâinile Domnului. „A fost atâta durere… dar după aceea nu te mai doare deloc. De câte ori m-am rugat la Dumnezeu, mi s-a îndeplinit. Mă iubește Dumnezeu, sunt ales de Dumnezeu. Mi-a dat harul cel mai mare, vocea, mi-a dat o soție care, indiferent cât de mult am greșit, pentru că sunt un păcătos, a fost acolo”, i-a mărturisit Adrian Minune lui Bursucu în podcast-ul său.

„N-am avut niciodată biberon. Doar un colț de cârpă cu zahăr”

Dumnezeu l-a iubit dintotdeauna și își amintește că în copilărie „n-am avut niciodată biberon. N-am avut de nici unele”. Dar a știut că trebuie să ia căruța și hamurile în mână și să lupte să ajungă cineva.

„Am avut un colț de cârpă cu zahăr și apă pe care o țineam în gură până se albea colțișorul ăla. În loc de biberon”, și-a amintit cântărețul.

Râde și acum când povestește „cum m-a furat mama de la tata, apoi tata de la mama. Asta s-a întâmplat când s-au despărțit”. „A treia oară când m-a furat mama de la tata, au căzut de comun de acord să rămân la bunicii mei, pentru că aveau o stare materială mult mai bună. Aveau o curte mare, un lanț de dormitoare cum se purta atunci, în formă de U, bucătărie, aveam strictul necesar”, a rememorat cântărețul. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre