Simona Ionescu / Redactor Șef

Fotbalist de la națională, atins de Dumnezeu. „Înainte credeam în extratereștri, dar…” Miracolul a avut loc într-o biserică

Fotbalist de la națională, atins de Dumnezeu. „Înainte credeam în extratereștri, dar…” Miracolul a avut loc într-o biserică
„Iată, Eu stau la uşă şi bat. Dacă aude cineva glasul Meu şi deschide uşa, voi intra la el, voi cina cu el, şi el cu Mine”, a spus mântuitorul. Iar miracolele sunt doar la un pas distanță. Un fotbalist de la națională a văzut cu proprii ochi.

Invitat la emisiunea Fanatik Superligă, Adrian Ilie, vizitator frecvent al Muntelui Athos, unul dintre fotbaliștii de la națională, a vorbit despre miracolul care i-a întărit credința și l-a adus mai aproape de Divinitate.

Totul s-a întâmplat într-o vizită în Portugalia, când participa la o slujbă și a simțit cu adevărat puterea divină. Atât de pătruns a fost, încât a izbucnit în lacrimi. A fost pentru prima dată când fiul marelui jucător Gică Popescu, Nicolas Popescu, a mărturisit că l-a văzut pe cel supranumit „Cobra” plângând.

„Nu știu, atât am simțit”

Adrian Ilie a simțit puterea lui Dumnezeu…

Adrian Ilie a mărturisit că „am plâns o singură dată, dar nu la Muntele Athos, ci în Portugalia”. Fotbalistul spune că atunci când „eram în altar, am simțit așa de mare, o forță care mă acaparează, așa că am început să plâng. (…) Atâta dragoste și împlinire am simțit în momentul ăla, încât am simțit să plâng”.

„Înainte credeam în extratereștri”

Acela a fost și momentul în care Adrian Ilie a primit un semn și a conștientizat că Dumnezeu există. Iar acea energie pe care a simțit-o atunci, se păstrează și astăzi în sufletul său. „A fost momentul în care chiar am zis că există lucruri care ne depășesc pe noi, dar care ne protejează. Da, există. Înainte mai credeam în extratereștrii, că uite se întâmplă, dar vezi, ți se deschide calea.

Vezi, nu e așa ce crezi tu. Mai vedeam filme, îți dai seama. Treci printr-o perioadă, ți se deschide calea, vezi și gata. Da, o forță atât de puternică. Transmitea dragoste și iubire. După ce am avut această experiență am mai citit”, a mărturisit „Cobra”.

Sursă foto: GSP

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre