Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Minune numără zilele până va deveni a doua oară bunic. Bebe, motiv de discuție între artist și soția sa

Adrian Minune numără zilele până va deveni a doua oară bunic. Bebe, motiv de discuție între artist și soția sa
Când a auzit că Adriana, fiica sa, urmează să devină mamă, Adrian Minune și soția sa, au sărit în sus de fericire. Nimic nu compară cu bucuria de a fi bunic, iar cei doi așteaptă cu nerăbdare să vină momentul mai repede.

Pe de altă parte însă, celebrul cântăreț își dorește să devină bunic de fetiță, în schimb ce soției sale i-ar surâde să aibă un nepoțel. Până la urmă, Dumnezeu hotărăște și cel mai important este ca bebe să fie sănătos. Până când Adriana va deveni mămică cu normă întreagă, Adrian Minune și soția sa îi fac acesteia toate poftele.

„Adriana mea, fetița mea scumpă, este gravidă. Are tot ce îi trebuie, nu îi lipsește absolut nimic, doar laptele de pasăre dacă și l-ar dori, cred că nu l-ar avea. Ce vrea Dumnezeu (n.r.: dacă să fie fată sau băiat). Am văzut o ecografie, ei au zis că este băiețel, dar eu zic să o să fie fată”, a mărturisit manelistul, potrivit Wowbiz.

„Am primit cu bucurie vestea că este însărcinată, atâta timp cât este vorba de un nou suflet între noi”

La rândul său, viitoarea bunică a povestit că fetița ei e însărcinată în trei luni și se simte foarte, muncește și tocmai ce a lansat o piesă nouă. „Adriana preferă să se bucure foarte mult de ceea ce are în momentul de față, de ceea ce trăiește acum. Pe la 5 luni de sarcină vom vedea și dacă este fetiță sau băiat, dar până atunci suntem rezervați. Adriana are 12 săptămâni, este foarte bine, nu are grețuri, se simte bine.

Este foarte fericită. Am primit cu bucurie vestea că este însărcinată, atâta timp cât este vorba de un nou suflet între noi, cu bucurie și cu fericire în suflet, că mai pot să mă bucur de încă un nepoțel. Nu știu ce va fi, eu îmi doresc să fie băiețel, dar dacă e să fie fetiță, să fie sănătoasă, să vină bine, să aibă Dumnezeu grijă de ea”, a spus soția artistului.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre