Simona Ionescu / Redactor Șef

Adrian Năstase, în plin val LBGTQ, a decis să vorbească despre orientarea sa

Adrian Năstase, în plin val LBGTQ, a decis să vorbească despre orientarea sa
Adrian Năstase a fost numit „Bombonel” și deseori s-au făcut glume privind orientarea sa sexuală. În vremurile noastre, tradiționala relație dintre femeie și bărbat nu mai este o opțiune pentru mulți. Astfel că și fostul premier al României a decis să dea cărțile pe față.

Fostul premier Adrian Năstase a fost invitat în podcastul lui Damian Drăghici, în cadrul căruia a povestit cu umor mai multe momente reprezentative din viaţa lui. Cel care a stârnit hohote de râs a fost legat de zvorurile privind orientarea sa sexuală.

Despre Năstase s-a vehiculat zeci de ani faptul că ar fi, de fapt, homosexual și de aici i se trage și porecla „Bombonel”. Totodată, acest aspect nu a fost niciodată probat sau clarificat, până acum.

Năstase i-a spus lui Damian Drăghici că zvonul este unul fals, iar celor care au lansat această bârfă le transmite un mesaj: „Bă, băieți, sunt pregătit să dau examen cu nevestele voastre!”, a spus fostul premier.

Și dacă ar fi fost adevărat, cu siguranță Adrian Năstase s-ar fi bucurat și de susținere, nu doar de critici, Europa fiind sub influența unui val de integrare a membrilor LGBTQ în societate.

Fostul premier a mai povestit și cum e atacată familia sa din cauza știrilor și scandalurilor care l-au vizat în trecut. „Unul m-a întrebat dacă nunta fiului a fost plătită tot de mătușa Tamara. Eu i-am răspuns: Nu, dar mi-a transmis că te așteaptă!”, a povestit Năstase.

Adrian Năstase s-a retras la ţară şi produce pălincă

Adrian Năstase, 71 de ani, s-a retras în localitatea prahoveană Cornu, o comună lângă Câmpina, la o oră și jumătate distanță de Capitală. Fostul premier locuieşte de mai multă vreme în această zonă a țării, după ce a ieșit din închisoare.

Acum, se ocupă cu producerea unei pălinci în gospodăria proprie.

„Fac o palincă remarcabilă. Eu beau cu măsură, mai am încă resurse. Mă bucur să ofer prietenilor, am făcut niște sticle speciale, pe care am scris Cornu și inițialele mele. Nu comercializez, evident. Vin nu fac, nu e zonă potrivită pentru așa ceva, fiind la o altitudine de 600 de metri”, a explicat fostul premier.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre