Simona Ionescu / Redactor Șef

Afacerile lui Hunter Biden au ieșit la iveală în timpul procesului de paternitate

Afacerile lui Hunter Biden au ieșit la iveală în timpul procesului de paternitate
Fiul lui Joe Biden a făcut un copil cu o tânără pe care o cunoscuse într-un club. Dacă nu ar fi existat un proces de paternitate, date despre afacerile sale poate că nu ar fi fost cunoscute de presă.

În cursul procesului, Hunter Biden a fost obligat să facă test ADN, în noiembrie 2019, care l-a indicat ca tată biologic.

De asemenea, i-a fost arătat un set de fotografii cu copii și nu a putut identifica fetița.

După ce s-a aflat rezultatul testului ADN, ca să stopeze scandalul mediatic, Hunter Biden a convenit cu avocatul mamei copilului său să îi ofere o sumă de bani consistentă: 2,5 milioane de dolari, scrie Daily Mail.

Sărăcia fiului lui Joe Biden

În documentele din dosarul aflat la instanță, se arată că activele lui Hunter valorează 156 milioane de dolari datorită, în mare parte, salariului lui lunar de 50.000 de dolari, încasat de la compania energetică ucraineană, Burisma, precum și intereselor sale comerciale în China, scrie sursa citată.

Cu toate acestea, Hunter se văita de sărăcie, insistând că a fost „curățat„ de divorțul din 2017 de prima soție Kathleen Buhle, cu care are trei copii.

El nu a reușit în mod repetat să predea declarațiile fiscale, să-și dezvăluie adresa de domiciliu din Los Angeles sau chiar să furnizeze numărul de telefon, invocând amenințarea intruziunii mass-media în viața sa în timp ce tatăl său candida la președinție.

„Într-un efort de a demonstra acestei curți buna mea credință, atest că sunt șomer și că nu am avut venituri lunare din mai 2019”, a spus Hunter în dosarele depuse la Independence County Circuit Court.

„În prezent, am datorii semnificative (parțial ca urmare a obligațiilor care decurg din divorțul meu, care a fost definitivă în aprilie 2017), care sunt calculate de contabili”.

După povestea cu procesul de paternitate, fiul lui Biden a dispărut din viața publică, pentru a evita vreun atac la adresa tatălui său.

  Poză de familie: clanul Biden. Primul din dreapta e Hunter

Apariția lui Hunter pe scena unde tatăl său și-a anunțat victoria împotriva lui Trump a provocat surpriză pentru că nu fusese văzut în public de luni de zile, iar speculațiile erau pe fondul  procesului de paternitate, dar mai ales cu privire la afacerile sale externe și a posibilelor lor ramificații pentru campania electorală a lui Joe Biden.

În toamnă, Rudy Giuliani, avocatul președintelui Trump, ar fi obținut vechiul laptop al lui Hunter după ce ar fi fost lăsat la un atelier de reparații din Delaware și niciodată nu a fost recuperat, scrie DailyMail.

Computerul, care nu avea măsuri de securitate de bază, ar fi conținut numărul personal al unor personalități politice, plus fotografii compromițătoare care păreau a fi ale lui Hunter din perioada în care fuma „iarbă”.

De asemenea, ar fi conținut e-mailuri ce dovedeau implicarea fiului lui Biden în afaceri dubioase în China și Ucraina.

Dezvăluire. Fiul lui Biden are un copil cu o stripăriță. Ce sumă a plătit ca să înăbușe scandalul

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre