Simona Ionescu / Redactor Șef

Al Pacino, bun de plată. Iubita îi ia proaspătului tătic de 83 de ani o sumă considerabilă

Al Pacino, bun de plată. Iubita îi ia proaspătului tătic de 83 de ani o sumă considerabilă
Actorul în vârstă de 83 de ani a încheiat, recent, un acord de întreținere cu iubita și mama bebelușului său, prin care se obligă să plătească peste 30.000 de dolari pe lună pensie alimentară. Dar nu numai atât!

Se pare că actorul și iubita sa Noor Alfallah sunt încă împreună, în ciuda zvonurilor despre o despărțire. Al Pacino o să plătească o sumă mare în fiecare lună partenerei sale, după ce a semnat un acord de custodie pentru a avea grijă de copilul lor în vârstă de cinci luni.

Actorul în vârstă de 83 de ani îi va plăti lui Noor Alfallah (29 de ani) o sumă uimitor de mare – 30.290 de dolari pe lună  întreținere a copilului.

Se pare că acesta este doar o parte a plăților pe care o va face câștigătorul Oscarului, deoarece obligația sa lunară ar putea crește în timp, în funcție de venitul său, scrie TMZ, citat de Daily Mail.

Bebelușul, botezat Roman, s-a născut în luna iunie și a fost o surpriză imensă pentru toată lumea pentru că nu s-a știut de relația lui Al Pacino cu tânăra cu 54 de ani mai mică decât el. La sfârșitul lunii ocotmbrie, cei doi parteneri au semnat acest acord, chiar dacă se pare că nu au pus capăt relației.

Al Pacino și Noor Alfallah fotografiați în august 2023. Foto: Daily Mail

S-a zvonit că Al Pacino și Noor s-au separat după ce ea a depus documente în instanță solicitând custodia fizică completă a lui Roman.

Dar un reprezentant al lui Pacino a negat despărțirea, declarând pentru DailyMail.com: „Sunt împreună”.

Al Pacino a vrut să-și lase noua familie în siguranță

Pacino, însă, a vrut să-și pună la adăpost noua familie de aceea acordul cuprinde și alte plăți către Noor Alfallah, bani care o vor ajuta să aibă grijă de fiul lor.

În primul rând, este o plată în avans de 110.000 de dolari, care se va adăuga plăților de bază de 30.000 de dolari.

De asemenea, pentru educația lui Roman, a pus într-un cont bancar suma de 15.000 de dolari, reprezentând banii pe care îi va depune anual, astfel să fie creat un fond pentru când copilul va fi mai mare.

Potrivit TMZ, starul Nașul probabil că va continua să plătească pentru alte cheltuieli pe care le suporta deja pentru prietena sa și copilul lor, inclusiv 13.000 de dolari pe noapte pentru o asistentă medicală de noapte.

Pacino va plăti cea mai mare parte din nevoile viitoare de sănătate ale lui Roman, deoarece va acoperi orice cheltuieli peste ceea ce acoperă asigurarea de sănătate a băiatului.

Publicația raportează, de asemenea, că acordul de custodie permite actorului și Alfallah să împartă custodia legală a fiului lor, dar ea va avea custodia fizică primară, în timp ce Pacino va avea drepturi de vizitare, va hotărî împreună cu mama cum va petrece băiatul vacanțele și sărbătorile.

Pacino are deja trei copii adulți din relațiile anterioare

Actorul octogenar are și alți copii: gemenii Olivia Pacino și Anton James Pacino, în vârstă de 22 de ani, din relația sa cu actrița Beverly D’Angelo, este, de asemenea, tatăl lui Julie Pacino, în vârstă de 34 de ani, din relația cu Jan Tarrant.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre