Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Bodi, antrenament complex și năucitor. Lumea e șocată ce-și antrenează afaceristul – Exclusiv

Alex Bodi, antrenament complex și năucitor. Lumea e șocată ce-și antrenează afaceristul – Exclusiv
Alex Bodi ține morțiș să devină un bărbat fatal cu adevărat, iar asta înseamnă că, pe lângă mușchi, pătrățele, bronz și tatuaje, are nevoie și de o minte sclipitoare.

Zilele trecute, Alex Bodi a fost surprins de iubita sa într-o ipostază mai puțin obișnuită. Afaceristul machi a ajuns „la cratiță”, în bucătăria Emei Uta, gătindu-i acesteia mâncarea preferată. După cum s-a văzut din clipul postat de blondină, Alex Bodi se simțea chiar în largul lui în timp ce prepara mâncarea și căuta foi de dafin.

Cei doi au reluat relația după ce au fost, câteva luni, despărțiți. În final însă, se pare că nu pot trăi departe unul de celălalt, împărtășind, până la urmă, foarte multe pasiuni comune.

Alex Bodi e mândru de corpul lui

Cu trupul intens lucrat în sala de forță, Alex Bodi este o apariție de fiecare dată. Și mai ales atunci când își dă tricoul jos. Tatuajele de pe brațe și piept îi pun în valoare musculatura proeminentă. Iar pentru a-și păstra forma de gladiator, Alex Bodi nu prididește niciun efort.

alex bodi

El merge în sala de forță aproape zilnic, ridică greutăți, se antrenează cu băieții. Mai nou face și cardio, pare că în sesiuni destul de lungi și atunci, ca să nu se plictisească, își antrenează mintea. Alex Bodi obișnuiește să joace Sudoku atunci când este pe aparatul de cardio, și a arătat lumii că se descurcă bina la acest joc de inteligență.

Ce este sudoku și cum a fost inventat de un elvețian

Sudoku (din japoneză 数, sû – cifră și 独, doku – unică), este un joc în formă de grilă inventat în 1979 și inspirat de pătratul latin și de problema celor 36 ofițeri a lui Leonhard Euler. Scopul jocului este de a umple această grilă cu cifrele de la 1 la 9 respectând anumite condiții, cu unele cifre fiind de la început dispuse în grilă.

Regula jocului este simplă: fiecare rând, coloană sau regiune nu trebuie să conțină decât o dată cifrele de la unu la nouă. Formulat altfel, fiecare ansamblu trebuie să conțină cifrele de la unu la nouă o singură dată. Profesorii recomandă practicarea jocului Sudoku ca antrenament pentru gândirea logică. Nivelul de dificultate poate în acest caz să fie adaptat publicului.

În 1782, matematicianul elvețian Leonhard Euler își imaginează următoarea problemă într-o grilă. Problema ofițerilor se poate enunța astfel: se dau șase regimente diferite, fiecare regiment posedând șase ofițeri de grade diferite. Se cere să se plaseze cei 36 ofițeri într-o grilă de 6 x 6, fiecare ofițer ocupând câte căsuță, în așa fel că fiecare rând și fiecare coloană să conțină toate gradele și toate regimentele.

„Deși, după tot efortul pe care l-am dat pentru rezolvarea acestei probleme, am fost obligați să recunoaștem că un astfel de aranjament este absolut imposibil, deși nu putem să dăm o demonstrație riguroasă”, a explicat Euler.

În 1901, francezul Gaston Tarry demonstrează imposibilitatea rezultatului datorită unei căutări extensive a tuturor cazurilor și prin încrucișarea rezultatelor. Legătura între Sudoku și problema celor 36 de ofițeri este condiția care împiedică repetiția unui același element în grilă, ajungându-se în final tot la un joc care se folosește de principiul pătratului latin (combinarea a două pătrate latine în cazul pătratului greco-latin, pătrat latin subdivizat în mai multe regiuni în cazul Sudoku).

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre