Exclusiv. După ce a mângâiat porcii din Bahamas, Alex Bodi „a eșuat” la Agigea

Exclusiv. După ce a mângâiat porcii din Bahamas, Alex Bodi „a eșuat” la Agigea
Nebănuite sunt căile amorului, când vine vorba de Alex Bodi. Parcă ar fi luat lecții de la Bianca Drăgușanu, fosta sa soție: se desparte și se împacă pe bandă rulantă.

La începutul anului, prin ianuarie, Alex Bodi părea că a plecat într-o nouă vacanță exotică, de unul singur. Ajunsese tocmai în Bahamas, unde  s-a distrat înotând cu rechinii, dar mai ales cu porcii. Tot atunci, Dan Capatos a dezvăluit că afaceristul nu e deloc singur în vacanță, ci însoțit de noua sa cucerite, Ema Uta. Asta, în contextul în care abia încheiase o vacanță de schi, în Franța, la granița cu Elveția, alături de  cea  care avea să devină „fosta”, Daria Radionova. În vacanță o luase și pe fiica sa mai mare.

Alex Bodi a dus-o pe Ema Uta la porcii de pe plaja din Bahamas

După vacanța celor doi din Bahamas, Alex Bodi a dus-o pe Ema Uta și în Maldive, unde a închiriat o locație de lux, spre răsfățul celor doi. De acolo au postat, ambii, imagini incendiare, după cum vă amintiți.

Prin aprilie, Alex Bodi și Ema Uta s-au separat. Iar make-up artista vedetelor a confirmat că este singură. Ca să nu sufere prea tare după despărțire, aceasta a plecat într-o vacanță în America, de unde a avut grijă să posteze clipuri în ținute mulate, tocmai ca să îi arate românului ce a pierdut. Iar Bodi a înțeles rapid, cei doi s-au împăcat, luna trecută.

Alex Bodi a eșuat la Agigea, cu Ema Uta cu tot

Ba mai mult, Alex Bodi a dus relația la un alt nivel. El  s-a pozat alături de iubita sa, și de fiica lui și astfel, a dezvăluit că le-a făcut cunoștință. După multe vacanțe exotice, acum Alex Bodi a ajuns la Agigea.

Cu Ema Uta după el, pe care o răsfață „pe bogăție” cu „cireșe, benzină, bodyguard”, după cum dezvăluie într-un clip filmat din mașina sa, și pe care l-a distribuit la InstaStory.

E prevăzător de data aceasta, nu vrea să aibă de șters fotografii cu Ema, în caz că se despart din nou: postările la Story dispar după 24 de ore.

Sursa foto – video: Instagram