Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Rodriguez face eforturi. Se plimbă după J. Lo

Alex Rodriguez face eforturi. Se plimbă după J. Lo
În contextul zvonurilor privind despărțirea cuplului J. Lo - A. Rodriguez, se pare că lucrurile evoluează. Alex Rodriguez face eforturi de a o recuceri pe celebra cântăreață.

Toată planeta e cu ochii pe Jennifer Lopez și al ei logodnic, Alex Rodriguez. Cântăreața se află în Replublica Dominicană, acolo unde se trage pelicula „Shotgun Wedding”, care se pare ca a ajuns la jumătatea filmărilor. Săpămâna trecută, Alex Rodriguez s-a alăturat lui J. Lo, într-o încercare de a salva relația. Acum, Alex Rodriguez face din nou eforturi. 

Vestea că cei doi au rupt logodna și s-au despărțit a apărut recent în presa internațională. A fost urmată de declarația lui J. Lo și a lui Rodriguez. Aceștia au spus că zvonurile sunt „imprecise” și că trebuie să rezolve câteva lucruri. Apo, Alex Rodriguez a plecat în Republica Dominicană pentru a fi alături de logodnica Jennifer Lopez. Pe Instagram, A-Rod, în vârstă de 45 de ani, a împărtășit un clip de pe balconul său din Caraibe și a scris: „O zi de luni fericită. Săptămână nouă. Zi nouă. Înainte. În sus.” Fostul jucător de baseball a dat tag către Jennifer Lopez în postare. 

Alex Rodriguez face eforturi. S-a dus iar la J. Lo 

În weekend, o sursă a declarat pentru People că jucătorul de baseball s-a dus din nou în Dominicană, pentru a profita de câteva zile în plus alături de Lopez. Sursa a mai declarat că Jenny a fost fericită să îl vadă și că realmente cei doi încearcă să-și repare relația. Cât cântăreața era pe platourile de filmare A. Rod nu a stat degeaba, ci s-a bucurat de pradisul în care se află jucând o partidă de golf. 

Într-un interviu de luna trecută, Jennifer Lopez mărturisea că terapia de cuplu pe care au făcut-o cei doi a fost extrem de eficientă. Lopez este mama gemenilor Emme și Max, de 13 ani, cu fostul ei soț, cântărețul Marc Anthony, în timp ce Rodriguez este tatăl fiicelor Natasha, de 16 ani, și Ella, de 12 ani, cu fosta Cynthia Scurti.

Foto: Instagram

Elizabeth Taylor era cochetă și în scaun cu rotile. A fost răsfățata Hollywood-ului

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre