Simona Ionescu / Redactor Șef

Alex Rodriguez își ia revanșa de la Ben Affleck. Cu cine a petrecut fostul lui Jennifer Lopez

Alex Rodriguez își ia revanșa de la Ben Affleck. Cu cine a petrecut fostul lui Jennifer Lopez
Jennifer Lopez s-s despărțit de Alex Rodriguez și imediat s-a împăcat cu Ben Affleck. Idila celor doi a ajuns în presa internațională rapid. Acum, Alex Rodriguez își ia revanșa.

Cu siguranță că vestea împăcării dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez nu i-a picat bine lui Alex Rodriguez. În timp ce Affleck și Lopez erau constant surprinși de paparazzi în ipostaze tandre, fostul logodnic al cântăreței se focusa pe carieră, dar și pe fiicele sale. Însă recent, vedeta n-a mai rezistat. Alex Rodriguez și-a luat revanșa în fața lui Ben Affleck. 

Alex Rodriguez a fost văzut petrecând împreună cu fosta lui Ben Affleck, Lindsay Shookus, la petrecerea de ziua ei, dezvăluie un videoclip obținut de Page Six. În clip, Rodriguez, în vârstă de 45 de ani, este așezat chiar lângă Shookus, în vârstă de 41 de ani, la o adunare intimă din curtea din Hamptons, în timp ce Josh Beckerman, cunoscut sub numele de „Foodie Magician”, efectuează o rutină magică pentru oaspeții producătorului „Saturday Night Live”.

Alex Rodriguez și-a luat revanșa. A petrecut cu fosta lui Ben Affleck 

Momentul lui Shookus și A-Rod suscită interesul, având în vedere că ex-ii respectivi, Affleck și Jennifer Lopez, au reaprins recent flacăra pasiunii. Cu toate acestea, se spune că cei doi sunt prieteni de lungă durată și nimic mai mult. Un reprezentant al lui Rodriguez a declarat pentru Page Six, „Există absolut zero acolo”, adăugând: „Sunt prieteni de 15 ani”.

Shookus și Affleck, în vârstă de 48 de ani, au ieșit împreună din 2017 până în 2019. Lopez, în vârstă de 51 de ani, și-a întrerupt logodna cu Rodriguez la începutul acestui an. În decembrie 2019, Shookus a fost chiar văzută luând cina cu Rodriguez și Lopez. Au ieșit să mănânce cu membrii distribuției „SNL” înainte de concertul lui J.Lo.

Alex Rodriguez sondează piața. A luat masa cu o brunetă misterioasă

Deși Lopez a renunțat la relația ei cu Rodriguez pentru un alt fost logodnic, se pare că Rodriguez este încă pe piață. Vedeta a închiriat recent un nou conac în Hamptons, unde a fost văzut mâncând vineri cu o brunetă misterioasă. Cu toate acestea, se spune că ea este doar partenerul său de afaceri.

Foto: Facebook

Kamara a lansat prima monedă virtuală de donație din România

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre